Най-добрият български боксьор Кубрат Пулев използва социалната мрежа Фейсбук, за

...
Най-добрият български боксьор Кубрат Пулев използва социалната мрежа Фейсбук, за
Коментари Харесай

Кубрат Пулев за политиците и COVID-19: Комплексари, играят си на партии

Най-добрият български боксьор Кубрат Пулев употребява обществената мрежа ”Фейсбук ”, с цел да се се опълчи на политическите партии и да насочи апел към българите.пСпоред Кобрата народът не би трябвало да се доверява на политиците, а самичък да ”изготви проект за деяние ” по отношение на пандемията от ковид.
Ето какво написа боксьорът:

" Здравейте, другари!

Няколко пъти се спирам да не приказвам по актуалната тематика, само че виждайки неадекватността на доста от политиците, ще си разреша няколко оптимално сдържани и галантни фрази! В началото на трета международна война и нов международен ред, представяте ли си, по какъв начин ми наподобяват нашите политици, продължавайки да си играят на Българска социалистическа партия, Движение за права и свободи, ГЕРБ, Български земеделски народен съюз, Трудово-кооперативно земеделско стопанство, ГЪЗИСЕ и други сходни?!

Това ме води до извода, че те въобще не си дават сметка за сериозността на казуса и че те даже към момента не регистрират, че има проблем! Те го виждат, като някакво доста рисково “вирусче”, което чакаме да отмине....! Продължават да се борят за водачеството в страната, да си потвърждават кой е по-по-най, а в действителност, са в уплах от обстановката. Нямат визия, какво следва, а ние - седем милиона българи, благите, разчитаме на тях! Е, тежко ни!

Аз ли би трябвало да ви го споделям бе, другари мои! Сядайте дружно, съберете експерти във всички сфери, тъй като в България има същински надарени и умни експерти, и създайте проект на деяние, ГЕНЕРАЛНО! Сметнете точно разновидностите и направете най-хубавия проект, от който даже и други страни да взаимстват. Забравете егото, комплексите и скапаните си партии! Защото, да чакаме да отмине вируса и в това време, партийно рекламиране, със заучените изречения и нападки, за мен значи НЕАДЕКВАТНОСТ СЪС СИТУАЦИЯТА, за което ще платим най-скъпо...!

Ние, българите, сме античен, смел и интелигентен народ и настояваме за единение, освен на думи! Огромни благодарности на военачалник Мутафчийски и всички лекари, които се борят против вируса макар риска! ".

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР