Най-добрият български боксьор Кубрат Пулев беше в MGM Arena в

...
Най-добрият български боксьор Кубрат Пулев беше в MGM Arena в
Коментари Харесай

Кубрат Пулев е готов да се изправи срещу Фюри, но първо иска друг съперник

Най-добрият български боксьор Кубрат Пулев беше в " MGM Arena " в Лас Вегас, с цел да гледа борбата на Тайсън Фюри против Том Шварц, която приключи ненадейно бързо след зашеметяваща серия на британеца . За разлика от почитателите на бокса обаче, Кобрата не беше изключително впечатлен от постигнатото от страна на линейния първенец в столицата на хазарта.
" Опонентът му не беше добър, нищо особено. Аз съм подготвен да се кача на кръга против него. Той ще се бие още веднъж през септември, тъй че за какво да не се изправя против Фюри ", показа след срещата Кубрат Пулев в изявление за " Behind The Gloves ".
" Аз съм кандидат №1 на IBF и в този момент първо би трябвало да се пробват за колана, който в този момент е в Анди Руис. След това можем да създадем тази борба с Тайсън Фюри. Готов съм когато и да е да се удрям с него ", отсече Пулев.
Междувременно промоутърът на Кобрата - Боб Аръм, изригна против Джени Суши, поради която българският боксьор си навлече съществени неприятности. Той се изрече много остро и я упрекна, че е имала леко държание - ето какво съобщи Аръм .

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР