Най-добрият български баскетболист, играещ в чужбина за последните няколко години

...
Най-добрият български баскетболист, играещ в чужбина за последните няколко години
Коментари Харесай

Александър Везенков се включва в БФБ е-баскет лигата

Най-добрият български баскетболист, играещ в чужбина за последните няколко години Александър Везенков ще се включи в „ БФБ е-баскет лигата “.

Звездата на националния ни тим и гръцкия гранд Олимпиакос разгласи това посредством особено видео, записано в дома му в Ботевград. Роденият в Кипър играч е в България от няколко дни и се готви в домашни условия, откакто Олимпиакос разпусна задграничните си състезатели поради спирането на сезона в Евролигата и пандемията от ковид COVID-19 в целия свят.

„ Предизвиквам ви да се изправите против мен във виртуалната зала и да забележим кой ще победи “, споделя Саша в записа.

Българска федерация по баскетбол стартира записвания на участници за своята „ БФБ е-баскет лига “ в понеделник (30.03.2020 г.), тъкмо в 19:00 часа. Тогава на формалния уебсайт на организацията ще бъде качена публикация, в която искащите да се включат ще открият линк към регистрационната форма и пояснения за нейното попълване. Записванията ще продължат до неделя (05.04.2020 г.), още веднъж до 19:00 часа. След това, в границите на 48 часа, админът на платформата Виктор Владов ще предложения всички регистрирани да се причислят в някоя от 16-те групи. „ БФБ е-баскет лига “ ще стартира на 8 април в 19:00 часа, а присъединяване в нея ще бъде изцяло гратис.

Турнирът ще се организира на игрова подпора PlayStation4 и ще е основан на играта NBA2K20, само че в специфична версия, която разрешава всички състезатели да играят с български тимове. Всички сформира в играта ще бъдат с истинските си баскетболисти, само че ще бъдат приравнени с рейтинг 80, с цел да няма привилегировани участници.

Максимумът играчи, които могат да се включат в шампионата е 512 играчи. Те ще бъдат разграничени в 16 групи с по 32 тима.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР