Най-добрият български баскетболист Александър Везенков даде интервю пред гръцкото издание

...
Най-добрият български баскетболист Александър Везенков даде интервю пред гръцкото издание
Коментари Харесай

Александър Везенков: Преди серията да е приключила нищо няма значение

Най-добрият български баскетболист Александър Везенков даде изявление пред гръцкото издание superbasket.gr. след началото на борбата за купата в локалното състезание сред неговия Олимпиакос и тима на Панатинайкос.

, а Везенков осъществя 20 точки за успеха и след мача показа, че нищо друго няма значение преди финалната серия да е приключила.

" Историята е посочила, че преди серията да е завършила нищо няма значение. Нито статистиката, нито моментната обстановка. Влязохме в мача съсредоточени, само че в последно време не съумяваме да увеличим разликата. Същото се случи и против Фенербахче. Резултатът сега е единствено 1:0 ", разяснява звездата на Олимпиакос.

Най-полезния състезател в шампионата на Гърция за предишния сезон приказва още и за предизвикването във финала да се изправи тъкмо против отбора на Панатинайкос, сравнявайки техния жанр с този на тима на Фенербахче, който сътвори много компликации на Везенков и компания в плейофите на Евролигата.

" Панатинайкос има отличен тим и треньор. Никой не е споделил, че ще бъде елементарно. Те играят отбрана сходна на тази на Фенербахче с един човек върху мен от самото начало. Но въпреки всичко поведохме. Знаем, че в залата на Панатинайкос ще бъде мъчно, само че ние ще забележим какво сме сбъркали и ще сме още по-концентрирани. Като цяло играхме добре в нахлуване за три елементи. В отбрана направихме някои неточности, тъй че би трябвало да работим върху това ", сподели още Александър Везенков.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР