Най-добрият български алпиец в момента Алберт Попов записа специално видеопослание

...
Най-добрият български алпиец в момента Алберт Попов записа специално видеопослание
Коментари Харесай

Алберт Попов: Благодаря за подкрепата

Най-добрият български алпиец сега Алберт Попов записа особено видеопослание от зимната олимпиада в Пекин за всички, които го поддържат и му имат вяра.

Вчера той се класира 17-и в гигантския слалом и усъвършенства с 4 места най-хубавото българско достижение в дисциплината на олимпиада, което бе на легендата Петър Попангелов от игрите в Сараево 1984.



„ Приятно съм сюрпризиран от положителния резултат, който реализирах през вчерашния ден като мой персонален, по този начин и като за България като най-хубав на Олимпийски игри. Благодаря на всички за поддръжката и на ранобудните, които станаха и гледаха вчерашния старт. Не беше елементарно изключително в първия манш.

Видимостта и терена не ми помогнаха изключително да направя едно хубаво втурване, само че във втория към този момент с по-хубав номер съумях да осъществявам този страховит резултат.

Радвам се, че имах опцията да карам на спортната писта, на която ще се организира и слаломът на 16 февруари. Стискайте палци дотогава и още един път благодаря ви. Българите можем “, съобщи Алберт Попов.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР