Най-добрият български алпиец Алберт Попов и неговият личен треньор Ивайло

...
Най-добрият български алпиец Алберт Попов и неговият личен треньор Ивайло
Коментари Харесай

Алберт Попов: През този сезон се развих много

Най-добрият български алпиец Алберт Попов и неговият персонален треньор Ивайло Борисов се целят в топ 15 във финалите на Световната купа по ски алпийски дисциплини, които предстоят през уикенда в Куршавел (Франция).

Попов стигна до този стадий за повторно в кариерата си след 2019 година в Солдеу (Андора).

" Беше малко на косъм, само че считам, че през този сезон имах положителни резултати, развих се доста и бях покрай постигането на една огромна цел, която съм си сложил.

Надявам се на влизане измежду първите 15, с цел да събера още точки за идващия сезон. Смятам, че съм в добра форма. За първи път ще карам в Мерибел. Това ще е и подготовка за идващото Световно състезание, което ще се организира там, а и още един късмет за положително класиране. Напоследък съм доста спокоен. Не съм бил толкоз спокоен в предходните сезони. Това се дължи на тренировките и че натрупвам убеденост във опциите си.

Физическата подготовка, несъмнено, е доста значима, само че в последно време се вижда, че душeвността малко или доста дефинира резултата. Там също доста сме напреднали ", добави алпиецът.

Той бе определен за състезател на месец февруари, а Ивайло Борисов е номер 1 измежду треньорите в обичайна анкета измежду спортните публицисти в България.
 Алберт Попов и Камен Златков не се класираха за втория манш в Гармиш-Партенкирхен
Алберт Попов и Камен Златков не се класираха за втория манш в Гармиш-Партенкирхен

Попов позволи неточност и отпадна от надпреварата
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР