Най-добрият австрийски тенисист Доминик Тийм ще реши в края на

...
Най-добрият австрийски тенисист Доминик Тийм ще реши в края на
Коментари Харесай

Целта пред Доминик Тийм е участие на Australian open

Най-добрият австрийски тенисист Доминик Тийм ще реши в края на декември дали ще взе участие на Откритото състезание на Австралия, което стартира на 17 януари. Той към този момент отхвърли присъединяване на първите два шампионата за годината в Сидни поради травмата на китката, която го извади от игра за дълго време.

28-годишният Тийм не е играл от Откритото състезание на Майорка през юни и не бе в положение да пази купата си от Откритото състезание на Съединени американски щати.

"След като приказвах с отбора, взехме решение да се върнем в Австрия, вместо да летим непосредствено за Австралия ", написа австриецът в Туитър. "За злощастие настинах (имам отрицателен тест за КОВИД-19), до момента в който бях в Дубай и не бях в положение да упражнявам предходната седмица ", добави той.

"Няма да съм във физическо положение да играе за Купата на АТП и на шампионата в Сидни 250. След като не съм играл 6 месеца, не мога да поема риска да се завърне прекомерно скоро и да пожертвам нова травма ", написа Тийм.

Световният номер 15 съобщи, че задачата му е да се върне на Откритото състезание на Австралия.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР