Най-добрите тенденции в обувките тази пролет са добре познатите балеринки“.

...
Най-добрите тенденции в обувките тази пролет са добре познатите балеринки“.
Коментари Харесай

Най-добрите 5 тенденции в обувките – балеринки

Най-добрите трендове в обувките тази пролет са добре познатите „ балеринки “. Обувките са основани под естетиката на „ балеткор “, когато балетът се трансформира в мода и превзема подиума с грациозност и ентусиазъм от танца. Балеринките са най-популярна наклонност в обувките сега. Известни инфлуенсъри в Инстаграм и ТикТок популяризират ниските обувки и ги вършат най-търсения артикул за всеки мотив.

Балеринките са известни още от 70-те години, като стилът на обувките е основан от емблематичната актриса на френските девойки Бриджит Бардо, която е поискала от дизайнера Роуз Репето обувки „ леки и гъвкави като същински балетни обувки “ през 1956 година

Днес стилът „ балеткор “ остава резистентен и известен. Балетните обувки оферират чувство за лекост и комфорт, което никои други обувки не са в положение да обезпечат.

Дизайнерите към този момент осмислиха балеринките и сътвориха безчет доста силуети, материи, цветове за целегодишен жанр и лекост на придвижването. Какво се крие зад неочакваното възобновление и интерес към балеринките? Това произтича от най-важния детайл: Комфорт!

Независимо дали се интересувате от съвременни чифтове или предпочитате да се придържате към класиката, постоянно ще намерите чифт балетни обувки за вас.

 Най-добрите 5 трендове в обувките – балеринки

 infomax-logo-50-15-HW

Ето кои са най-хубавите 5 трендове в обувките – балеринки:

1 Тип Мери Джейн

Балеринките вид Мери Джейн се отличават с каишка в горната част на стъпалото. Първоначално обувките са били младежка мода, само че марки като Miu-Miu и Chanel се откроиха с еластичност и изтънченост в силуета. Моделът на Мери Джейн те кара да се чувстваш съвременен, изискан и настоящ.

Привлекателността на балетните обувки Мери Джейн е неоспорима. Всеки желае да се усеща комфортно, без значение дали работи от у дома или отива в офиса. С тези балерини можете да изглеждате съвременно и да се чувствате ужасно в това време.

 Най-добрите 5 трендове в обувките – балеринки Най-добрите 5 трендове в обувките – балеринки
Снимка: pinterest

2 Платнени балеринки

Тези обувки прилягат добре и се вписват в крайници си след носене. Можете да се доверите на моделите от плат, даже да замените елементарните маратонки и да покарате колело с тях.

Всички модели са възхититлени и могат да се носят всекидневно. Може да изпробвате модели от кожа, сатен или мрежа.

 Най-добрите 5 трендове в обувките – балеринки Най-добрите 5 трендове в обувките – балеринки
Снимка: pinterest

3 Кожени балеринки

Тенденцията на балетните обувки е съвършена за офиса и формален случай. Вместо високи токчета, сложете един чифт кожени балеринки и съчетайте с дълъг панаталон. Те са красиви и качествени. Да не приказваме, че са супер комфортни и извънредно гъвкави.

 Най-добрите 5 трендове в обувките – балеринки Най-добрите 5 трендове в обувките – балеринки Снимка: pinterest

4 Балеринки Шанел

Не е допустимо да приказваме за балеринки, без да споменем Шанел. Късите пантофки и панталоните съвсем са се трансформирали в синоним на естетиката към първокласната марка. Като се има поради, че равните обувки са производни на дамските лачени обувки, пуснати на пазара през 1957 година, можете да се чувствате удобно, знаейки, че тези обувки в никакъв случай няма да излязат от мода.

 Най-добрите 5 трендове в обувките – балеринки Снимка: pinterest

5 Балерини с кристали

Моделите балеринки с украси и украшения са настоящи и може да си купите такива с блестящи камъни, които се оферират от разнообразни марки. Това определно е едно развлечение и ярка изява на индивидуланост, само че към момента можете да ги съчетаете с ежедневни продукти като дънки, с цел да подобрите стилния тип.

Знаем поговорката, която ще отнесем и за кристалите: „ Колкото повече, толкоз по-добре “!

 Най-добрите 5 трендове в обувките – балеринки Снимка: pinterest

Балеринките с каишки, във форма на чехли в жанр самодива, кожени и от плат потвърждават, че по-малкото в действителност е повече. Елегантният, изтънчен, необикновено грациозен жанр е и удобен, защото те се съчетават с всичко – от елементарни дънки и панталони до мини поли и драпирани черни рокли. Те също са идеални за пътешестване или сложени в работната ви чанта, като се има поради, че са фактор за комфорт.

От минималистични чехли, сходни на обувки за елфи, до панделки, въодушевени от сатенени балетни пантофки, до съвременна мрежа и обсипани с метал модели или здрави обувки с квадратни пръсти, тук може да изберете най-хубавите балеринки, които да пазарувате в този момент и носите с всичко и постоянно.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР