Най-добрите специалисти от Института по психология към МВР събеседват с

...
Най-добрите специалисти от Института по психология към МВР събеседват с
Коментари Харесай

Флагман: Убитият край езерото Вая е криминално проявен

Най-добрите експерти от Института по логика на психиката към Министерство на вътрешните работи събеседват с двамата очевидци, за които се открива възможност за съпричастност към бруталното ликвидиране на млад мъж. Флагман.бг пръв се добра до информация по тази причина че жертвата е от бургаския кв. Черно море. Криминално проявен мъж, на 33 години.

``
реклама

От събраните дотук данни излиза наяве сигурно следното: Около 18 часа във Второ РУ-Бургас се явяват мъж и жена съпрузи, които по адресна регистрация би трябвало да живеят в жк. „ Лазур ”. Те разказали на дежурния служител на реда, че в неделя към 11:30 часа се натъкнали на мъртвец на мъж в местността „ Герен Бунар ” край бургаския кв. Долно Езерово.

Съпрузите били мощно уплашени от находката и повече от денонощие умували дали да оповестят в Министерство на вътрешните работи за това, което са видели в канавката сред СОМАТ и ТЕЦ-а. Те завели още същата вечер проверяващите на мястото – канавка, на към 200 м. от жп линията край крайбрежията на езерото „ Вая ”. В хода на разпитите до този миг се открива само, че брачният партньор – очевидец е ловец. По принцип край езерото „ Вая ” в събота и неделя излизат няколко ловни дружинки, с цел да гърмят по пернати. Възможно е очевидецът да се е уплашил от мисълта, че може да бъде упрекнат той или някой от сътрудниците му в дружинката за убийството.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` реклама

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР