Най-добрите сладкари и готвачи на България ще творят на изложение

...
Най-добрите сладкари и готвачи на България ще творят на изложение
Коментари Харесай

Най-добрите сладкари и кулинари на България - в Интер Експо Център

Най-добрите сладкари и готвачи на България ще творят на ревю БУЛПЕК в Интер Експо Център от 7 до 10 ноември. Автентичните усети се сливат с новаторски формули и традициите още веднъж ще оживеят, а интернационалният конгрес ще празнува и своя 25-годишен празник. Участие ще вземат водещи хлебопроизводители, хлебозаводи и производители на макаронени произведения. БУЛПЕК ще разкрие тайните на хлебния и сладкарския бранш редом с най-големите изложби за хранително-вкусовата промишленост в България и измежду значимите за Югоизточна Европа МЕСОМАНИЯ, СВЕТЪТ НА МЛЯКОТО, САЛОН НА ВИНОТО, ИНТЕРФУД&ДРИНК и СИХРЕ.

В демонстрации онлайн ще вземат присъединяване 14 от най-хубавите сладкари, шоколатиери и готвачи на България. Сред тях е началник Веселин Калев, с 10-годишен стаж в немски заведения за хранене с 1 и 2 звезди Мишлен. На 8 ноември той ще показва предписания и способи за работа със силиконови форми посредством десерт – „ Тайните на планината “. Чред магията на сладкарството и кулинарното изкуство ще бъдат наживо ще бъдат основани авторски шедьоври. На 10 ноември присъединяване ще вземе Борис Тасев от известното кулинарно учебно заведение Amuse Bouche.

Специални демонстрации провеждат и компании от хлебопроизводството. В акцент прази тази година се трансформират хлебните произведения, разнообразните миксове за самун, обогатени със семена и разнообразни типове зърна. Майстори от целия свят ще вършат дегустации, давайки професионални съвети; експертите ще опишат за опита си при работа с квас, миксове и премикси.

25-отото издание на БУЛПЕК се провежда от Националния браншови съюз на хлебарите и сладкарите и Интер Експо Център с поддръжката на Държавен фонд „ Земеделие “. Бизнесът ще открие машини за възстановяване работата на промишлеността, хладилна техника, опаковки, профилирано лабораторно съоръжение, консувативи и принадлежности за сладкарството и хлебопроизводството, натурални добавки и адитиви.

През тази година в шесте изложби присъединяване ще вземат 500 български и задгранични компании. Тази година още по-силно е груповото присъединяване на компании от Италия и Унгария. За първи път ще взе участие Департаментът по земеделие към посолството на Съединени американски щати в София.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР