Най-добрите опаковъчни решения за хранително-вкусовия сектор на едно място в

...
Най-добрите опаковъчни решения за хранително-вкусовия сектор на едно място в
Коментари Харесай

Технологичен скок за хранителната индустрия

Най-добрите опаковъчни решения за хранително-вкусовия бранш на едно място в Интер Експо Център
Високи технологии за преправка и пакетиране, нови машини и новаторски решения са главен акцент в тазгодишното издание на най-големите интернационалните изложби в хранително-вкусовия и ХоРеКа бранша в България - МЕСОМАНИЯ, БУЛПЕК, СВЕТЪТ НА МЛЯКОТО, САЛОН НА ВИНОТО, ИНТЕРФУД&ДРИНК и СИХРЕ. Залите на Интер Експо Център в София от 7 до 10 ноември са проекция на работещия бизнес от България и Европа, който освен се конкурира, само че и партнира, с цел да предложи най-хубавите артикули на крайния клиент.
Изключителен е стремежът на компаниите да предложат работещи софтуерни решения, което потвърждава, че българската хранителна промишленост продължава да се усъвършенства. Над 500 български и задгранични компании от Италия, Австрия, Англия, Съединени американски щати, Гърция, Румъния, Република Македония, Тайланд, Холандия показват сполучливите международни практики. Сериозно се усилва делът на компаниите, предлагащи машини и технологии за ХВП сектора. Най-много нови технологии тази година ще бъдат показани на ревю МЕСОМАНИЯ. Доказателство за устойчивото развиването на сектора е и фактът, че тази година ревюто навършва 25 години.
Да подобрим ДНК на пакетирането
Бизнесът дава отговор на потребностите от пакетиране на все по-големи партиди и типове полуфабрикати - антипаста, подготвени салати и хранителни артикули, разнообразни типове свежо нарязани плодове и зеленчуци. Немски технологии постановат международните стандарти. Опаковъчният развой е по-прецизен и може да се употребява и при по-деликатни артикули. Затова е допустимо да се опаковат надеждно ронливи артикули, подготвени храни, също и артикули с парещ заряд. Методът на пакетиране е по-енергоефективен. За първи път на Месомания 2018 ще забележим пакетиране с надълбоко евакуиране. Високопроизводителният термоформър е ценово преференциална и автоматизирана опция на машините за пакетиране в термосвиваеми пликове.
„ Флоупак “ машина на италианската компания PFM Packaging Machinery опакова хранителни и нехранителни артикули, в това число фармацевтични, козметични артикули и други Тя се отличава със постоянна, лесна за разчистване структура от въглеродна стомана, стилен дизайн, подсъзнателен програмен продукт. Максималната скорост доближава до 140 продукта в минута.

Опаковка с дизайн, тъкмо за твоя бизнес
Богат избор на етикетиращи артикули ще добави богатото портфолио на ревютата. Сред забавните оферти ще бъдат мастилено-струйни индустриални принтери, произвеждане на Koenig and Bauer Coding Германия(доскоро KBA-Metronic) и етикетиращи машини, произвеждане на ARCA, Италия.
Разнообразие от “print & apply” системи в началото печатат променливата информация върху етикета, който по-късно слагат върху продукта „ в придвижване “. Тези системи намират необятно приложение в млекопреработвателната индустрия, винарската промишленост, хлебните и сладкарски производства.
Сега може елементарно да отпечатате висококачествени, персонализирани цветни етикети, билети и тагове, както и когато имате потребност от тях. Мастиленоструйните принтери на международната марка Epson отстраняват обичайните проблеми на термичното надпечатване. Без повече закъснение, разстройства, загуби или неудобства. Няма повече надпечатани описи с етикети, спирания на производството, изгубени поръчки или закъснели колета. Принтерите за етикети ColorWorks имат властта да революционизират напълно метода на печатане на цветни етикети при поискване, като разрешават цялостен надзор на индустриалния развой.
Освен това професионалната аудитория ще има опцията детайлно да прегледа разнообразни баркод принтери в комбиниране със самозалепващи се и несамозалепващи се етикети на ролки. Богатото многообразие от услуги подсигуряват едно сложно обслужване, което разрешава на компаниите от хранителната промишленост да затворят цикъла, като получат всичко на едно място.
Впечатляваща опаковка с неповторим дизайн прави бизнес начинанието по-успешно и продуктът по-разпознаваем. Бизнесът ще научи повече за новаторски метод към основаването на стоящи пликове (stand-up pouches) в лимитирани тиражи и с гъвкаво съчетание на няколко типа персонализирани опаковки в една и съща поръчка.
Всички софтуерни решения, които подсигуряват стабилно развиване и софтуерен скок на хранителната промишленост, ще видите ТУК.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР