Най- добрите огнеборци от областта, нажежиха до червено атмосферата на

...
Най- добрите огнеборци от областта, нажежиха до червено атмосферата на
Коментари Харесай

Победителите сред огнеборците

Най- положителните огнеборци от региона, нажежиха до алено атмосферата на лекоатлетическия стадион “ Пловдив “.

Старт на конкуренцията сред представителните тимове на 11 районни даде регионалният шеф.

Ангел Стоев се обърна към уредниците и участниците с одобрение, като първо им благодари за отдадеността и смелостта, с които извършват своя персонален и професионален дълг.

Той връчи на комисар Мангараков и почетен плакет за повсеместен професионален принос.

„ Благодаря за геройствата, които вършите всеки ден, в нормалната си работа. “, сподели регионалният шеф.

Състезанието по пожароприложен спорт слага на сериозен професионален и физически тест експедитивност и умелост, с които огнеборците преодоляват разнородни трудности, тестването им за еластичност, централизация и екипност, извънредно нужни за вземането на моменти решения в обстановка, близка до действителната.
След привършване на самостоятелните дисциплини за „ Изкачване с щурмова стълба “ златото сграбчи от Михаил Костов от Първа РСПБЗН.
Среброто и бронза отидоха при Ангел Грозданов от Втора РСПБЗН и Пламен Писков от Трета РСПБЗН.
Отборното класиране в същата дисциплинираност поведе Трета работа. Второ и трето място- заеха Четвърта РСПБЗН и Първа РСПБЗН.
Индивидуалното класиране на „ 100- метрова пътека “ поведе Ангел Грозданов от Втора РСПБЗН, следван от Михаил Костов- огнеборец в Първа работа и Пламен Писков от Трета пожарна.
В отборното класиране на същата дисциплинираност победител бе Първа РСПБЗН, следвани от Трета и Втора районни служби. Златото в дуела от двете дисциплини отиде при Михаил Костов, среброто при Ангел Грозданов от Втора РСПБЗН, а Пламен Писков се окичи с бронз.
В дисциплината „ Пожарна щафета 4×100 метра с трудности “ победител стана Четвърта РСПБЗН, Трета и Първа служби заеха надлежно второ и трето място.
Дисциплината “ Бойно разрастване от мотопомпа “ поведе Трета работа, следвани от сътрудниците им в Асеновград и Четвърта работа.
В комплексното класиране отличник и притежател на купата стана тимът на Трета работа, второто и трето място останаха за Четвърта и Първа служби.
Наградите: купа, медали и флагчета връчиха комисар Георги Мангараков- шеф на РДПБЗН Пловдив, гл.инспектор Димитър Бришимов от РДПБЗН и началници на районни служби. По самодейност на шефа на РДПБЗН Пловдив, тази година купите за спечелилите не са преходни и остават в службите, които са ги спечелили.
Победителите ще образуват внушителен тим, който ще показа регионалния град в републиканската конкуренция. Тя ще се организира в Пловдив от 31 май до 3 юни. Участие в нея ще вземат 29 отбора- 28 области и курсанти от АМВР- огнеборци от цялата страна.
Източник: plovdiv-online.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР