Най-добрите оферти за перални и сушилни в есенната разпродажба на Discover Samsung

...
Есенната разпродажба на Discover Samsung приключва в неделя, но все още
Коментари Харесай

Есенната разпродажба на Discover Samsung приключва в неделя, но все още има много големи оферти, налични за пазаруване на задължителни перални, сушилни и други домакински уреди. Можете дори да спечелите някои допълнителни спестявания, когато обедините два или повече уреда през оставащите дни от събитието за сделки.

Свързано: 

В момента ще спестите допълнителни $125, когато закупите два уреда, $225, когато купите три уреда или надстроите цялата си кухня с четири или повече нови уреда с $475 отстъпка. Тези обичани от клиентите перални машини и електрически сушилни Samsung са оборудвани с най-новата технология за пране. Тези домакински уреди имат AI възможности, които могат да изберат перфектния цикъл на пране и сушене за вашите дрехи, спално бельо и др. Тези устройства работят бързо и предлагат Wi-Fi свързаност, така че можете да контролирате и да се регистрирате с прането си направо от вашия смартфон.

Продължете да четете, за да разгледате най-добрите оферти за перални и сушилни, които да пазарувате през последните дни от разпродажбата Discover Samsung.

Перална машина по поръчка на Samsung със Super Speed ​​Wash и AI Smart Dial: 38% off

Пералната машина с предно зареждане Samsung Bespoke със Super Speed ​​Wash и AI Smart Dial е нашата най-продавана пералня за 2023 г. Оцененото с 4,7 звезди устройство Samsung разполага с AI интелигентен циферблат, който може да научи и препоръча вашите любими цикли и ви позволява да персонализирате своя списък с цикли. Тази машина разполага с Wi-Fi свързаност, така че можете да получавате предупреждения за край на цикъла, да стартирате, спирате и планирате цикли и много повече направо от вашия смартфон с приложението Samsung SmartThings. Освен това е супер бърз. Може да изпере пълно пране само за 28 минути.

Работите от вкъщи? Насладете се на по-спокойно изживяване при пране благодарение на Vibration Reduction Technology+ на тази пералня, която намалява шума и вибрациите в сравнение с други перални машини на Samsung.

Тази пералня с обем 5,3 кубически фута е страхотен размер за двойки и малки семейства . В момента е $551 отстъпка. Вземете го за $898 (обикновено $1449). Изберете от три цвята. Всички нюанси са в разпродажба по време на есенното събитие на Samsung.

Защо харесваме тази пералня:

Може да работи бързо и тихо – задължително, ако все още работите от вкъщи . Може да се управлява и наблюдава дистанционно от вашия смартфон. Освен това неговият интелигентен циферблат с изкуствен интелект може да премахне догадките при избора на цикъл на пране.

$898 в Samsung

Интелигентна пералня с горно зареждане на Samsung с бъркалка ActiveWave и супер скоростно пране: 34% отстъпка

Бъркалката ActiveWave може да помогне за намаляване на шума, вибрациите и заплитането, докато почиства мощно. Супер скоростното пране на машината в продажба може да измие цялостно пълен товар само за 28 минути. Пералната машина с пет звезди включва Wi-Fi свързаност с приложението SmartThings на Samsung. Използвайте приложението, за да стартирате дистанционно и да планирате прането си, както и да получавате известия за края на цикъла на вашия смартфон.

Можете да спестите $350 от тази пералня по време на събитието Discover Samsung Fall. В момента можете да спечелите тази пералня за $729 (обикновено $1099).

Защо харесваме тази пералня:

Тя работи тихо, без да оплита дрехите ви. Ако тишината наистина е най-важното, това устройство разполага с капак с плавно затваряне, който затваря машината безопасно, нежно и безшумно. Освен това разполага с активна водна струя, която може да помогне за предварително третиране на петна с вграден кран за вода.

$729 в ​​Samsung

Samsung Bespoke електрическа сушилня с ултра капацитет с AI Optimal Dry и Super Speed ​​Dry: 35% отстъпка

Надградете до стилна сушилня с изкуствен интелект по поръчка, включваща изчистен дизайн с плосък панел, гъвкави опции за инсталиране, лесни за използване контроли и свежа селекция от първокласни цветове. Със своите 7,6 кубически фута това е най-голямата сушилня на Samsung. Може да изсуши пълно пране само за 30 минути. Неговата функция AI Optimal Dry премахва догадките при избора на цикъл, като избира най-добрите настройки за време и температура въз основа на това, което сушите. Може също да препоръча любимите ви цикли и да ви позволи да персонализирате списъка си с цикли. Той разполага с вътрешна светлина на барабана, така че винаги можете да виждате какво има вътре, дори през нощта.

В момента се продава в Samsung само за $1048 (обикновено $1612). Абажурите с четка тъмносин и сребърна стомана са в продажба сега.

Защо харесваме тази електрическа сушилня:

Тази интелигентна сушилня не само е бърза, но и предлага функции, които няма да бъдете способни да живеят без. Тази електрическа сушилня включва поставка за сушене точно вътре в барабана. Вратата също е реверсивна, така че можете да изберете по какъв начин да се отваря вратата на вашата сушилня, за да пасне по-добре на оформлението на вашето перално помещение.

$1048 в Samsung

Интелигентна електрическа сушилня Samsung с Pet Care Dry и Steam Sanitize+: 26% отстъпка< /h2>

Това е първата електрическа сушилня на Samsung, проектирана за собствениците на домашни любимци. Знаеш ли как винаги хвърляш одеяла за домашни любимци и легла за домашни любимци в пералнята? Собствениците на домашни любимци, които обмислят надстройка на уреда, трябва да проверят тази интелигентна електрическа сушилня на Samsung. Неговата функция Pet Care Dry може да помогне за премахване на 97% от основните неприятни миризми на домашни любимци. Освен това е оборудван с функция Steam Sanitize+, която дезинфекцира дрехите и може да помогне за намаляване на гънките и миризмите. Този уред има Wi-Fi свързаност с приложението Samsung SmartThings, така че можете дистанционно да стартирате, планирате и получавате известия за края на цикъла на вашия смартфон. Плюс това, полезното му сензорно изсушаване помага за предотвратяване на прекомерното изсушаване за оптимална грижа за тъканите.

Тази сушилня с оценка от пет звезди е с $300 отстъпка в момента. Вземете го само за $849 (обикновено $1149) по време на есенното събитие на Samsung.

Защо харесваме тази електрическа сушилня:

Тази сушилня с обем 7,4 кубически фута е достатъчно голяма за семейство. Това е чудесен вариант за собствениците на домашни любимци, които не искат спалното бельо и дрехите им да миришат на миризми на домашни любимци. Освен това има интелигентна технология за защита на вашето пране и ви позволява да стартирате, спирате и наблюдавате устройството от разстояние.

$849 в Samsung

Свързано съдържание от CBS Essentials

Как да получите сделка за безжична прахосмукачка Jet 75 на есенното събитие Discover Samsung
Най-добрите предложения за хладилници на есенната разпродажба Discover Samsung< br>Оценете прахосмукачката Dyson V8 Absolute с огромна отстъпка от 25% сега в Amazon
Amazon току-що намали цената на Peloton: Спестете до $300 от най-продавания стационарен велосипед.Най-добрите предложения за прахосмукачка за роботи в Amazon: Спестете до 50% от robovacs от iRobot, Eufy и други Направи си сам домашна сигурност срещу професионално инсталирани системи: плюсове и минуси
Източник: cbsnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР