Най-добрите неща в живота са безплатни! Трудно е да си

...
Най-добрите неща в живота са безплатни! Трудно е да си
Коментари Харесай

Осем безплатни неща, които да правите в Лондон!

Най-добрите неща в живота са безвъзмездни! Трудно е да си представим това, изключително когато посещаваме един от най-скъпите градове в света. Лондон е безценен град, само че предлага превъзходни безвъзмездни атракции!

Разходка в Лондон

Ходенето е освен здравословно, само че това е един от най-хубавите способи да се насладите на забележителностите и атмосферата на всеки град. Можете да изтеглите карта на града и да я употребявате за лесна и приятна разходка из британската столица. Ще бъдете сюрпризирани от съкровищата, на които ще се натъкнете - да вземем за пример площад Трафалгар, Лестър Скуеър, Биг Бен.

Безплатен музей

Лондон разполага с едни от най-хубавите музеи в света, като най-големите от тях са с вход свободен. Британският музей, Природонаучният музей, Музеят Виктория и Албърт, Музеят на науката, Националният морски музей, Музеят на Лондон и Музея на детството. Първите три музея могат да се видят в едно пътешестване, защото те са в непосредствена непосредственост един от различен.

Безплатни художествени галерии

Ако сте фен на изкуството, не бихте желали да пропуснете невероятните галерии на международно равнище. Произведения на най-великите художници в света се обитават в Националната изложба (при Трафалгар Скуеър), където не е нужно да купувате билет. Входът още веднъж е свободен.

Безплатни паркове, градини и открити пространства

Някои впечатляващи центрове и градини са отворени за публично прилагане, да вземем за пример Риджънтс парк, който има градина с изумителна сбирка от рози. Може да се насладите изцяло гратис на съвсем всички от огромните паркове, където може да си извършите пикник, да играете игри, да прекарате известно време с патиците в езерата и да ги храните.

Безплатни забележителности

Задължително би трябвало да видите забележителностите на Лондон, които са безвъзмездни. Това са постройката на Парламента, река Темза, площад Трафалгар, Бъкингамския замък (отвън). Можете да се снимате с тези зашеметяващи декори.

Безплатни събития

Някои безвъзмездни събития, които не са за изпускане, са: • Смяната на караула, която се организира всяка заран пред Бъкингамския замък. • Фойерверки по време на Дивали тържествата. • Карнавалът, който е един от най-големите в Европа и се организира на улица Карнавал. Той се чества всяка година през август по улиците на Западен Лондон. Всеки е свободен да се причисли към честванията.

Безплатни библиотеки

Ако търсите безшумно и умерено място за работа или просто имате потребност да се насладите на някоя хубава книга, някои обществени библиотеки са с безвъзмезден вход.

Безплатни вестници

Някои вестници са разполагаем гратис на метростанциите в Лондон. Ако пътувате през нощта, можете да вземете копие тъкмо преди да се качите на транспортното средство.

Източник: dama.bg
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР