Най- добрите любовни филми на едно място. В началото бях

...
Най- добрите любовни филми на едно място. В началото бях
Коментари Харесай

Любовните филми с незабравими саундтраци

Най- положителните любовни филми на едно място. В началото бях въодушевена от тази концепция и мислех, че е лесна работа. Но с гледането и мисленето, с превъртането на подиуми, коя от коя по- обичана, по- вълнуваща, разбрах, че това е една безпределно сложна задача. Колко доста филми за обич, какъв брой герои, истории, вероятности, жанрове - любовта е най- огромното ентусиазъм освен в живота, само че и в изкуството.

Пък и, когато приказваме за изкуство, доста зависи от самостоятелния усет - това, което трогва едни, може да не трогне други. Но не щеш ли някак си съумях да събера някои от най- обичаните филми на доста генерации. Подредих ги по категории, без ранглиста и взех решение да ги споделим в Hera.bg с вас тъкмо преди Св. Валентин, тъй като нито една сантиментална вечер не минава без подобаващ филм.

Гасете светлините, вадете кърпичките, настанете се комфортно, тъй като ето ги и тях:

Топ на любовните филми с незабравими саундтраци:

1. “Хубава жена ”
Отново обич, недоразумения, един уединен мъж среща една витална жена, която ще му върне усета към живота. Всичко това на фона на шлагери на Рой Орбисън, Дейвид Бауи, Роксет, Натали Коул



2. “Бодигард ”
Безчет са любовните песни, които починалата Уитни Хюстън изпя за любовта. В този филм са едни от най- хубавите й, безконечни шлагери. Саундтракът на " Бодигард " е измежду най- продаваните и несъмнено ще припявате, гледайки кино лентата.



3. “Нотинг Хил ”
Или Брад Пит, или Джулия Робъртс...Но този филм отива в обичани поради очарователния си комизъм и ненатрапчива прохлада. Хю Грант отново го играе смутения несретник, само че Джулия Робъртс внася баланс. Великолепен саундтрак с песента на Елвис Костело, Ронан Кийтинг и Бойзоун, Лайтхаус Фемили, и класиците Бил Уитърс и Ал Грийн



4. “Сватбата на най- положителния ми другар ”
Любовен триъгълник, нарцисизъм и откровено другарство - доста радостен и жизнеспособен филм. Даяна Кинг влиза в саундтрака с римейк на Арита Франклин, още Карпентърс, Тони Бенет, Ексайтърс.



5. “Мама миа ”
Един от най- хубавите мюзикъли въобще. С безсмъртната музика на АББА, като декор на всички подиуми във кино лентата, изпълнени от самите артисти. Атмосферата се добавя от екзотичния декор на островна Гърция - доста слънце и пристрастеност има в този филм, ще ви накара да се размечтаете за лятото.


Продължава: Класическите любовни филми на всички временаПродължава: Българските любовни филми на всички временаПродължава: Епичните любовни филми на всички временаПродължава: Най-романтичните комедии на всички временаПродължава: Най-нежните филми за любовтаПродължава: Нестандартните любовни истории за всички временаПродължава: Любовните филми с танци на всички времена
Източник: hera.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР