Най-добрите електрически сушилни през 2023 г. плюс оферти за Деня на труда за харесвани от клиентите сушилни

...
Вашият стар газов уред може да представлява риск за вашето
Коментари Харесай

Вашият стар газов уред може да представлява риск за вашето здраве и за планетата. Време е да преминете към електрическа сушилня. Ако се чудите какво точно прави една страхотна сушилня, това е лесно: Най-добрите електрически сушилни са оборудвани с най-новите технологии за пране. Говорим за интелигентни сушилни за дрехи с усъвършенствани възможности за отчитане на влага, задвижвани с изкуствен интелект циферблати, които научават вашите предпочитания за сушене и могат да препоръчат още по-добри, сушилни, които подготвят прането само за 30 минути, и сушилни с технология за парен цикъл, която се гордее с контрол на бръчките и може да елиминира микроби, полени, бактерии и др.

Свързано: 

Експертите от CBS Essentials събраха най-добрите харесвани от клиентите електрически сушилни, които имат оценка от четири звезди или по-висока и включват множество положителни отзиви. Страхотната сушилня не трябва да включва висока цена. Намерихме сушилни за всеки бюджет, включително сушилни с най-висок рейтинг в разпродажба за Деня на труда.

Най-добрите електрически сушилни през 2023 г.

Пазарувайте нашата селекция от най-добрите електрически сушилни сушилни през 2023 г. Тези електрически сушилни се съчетават добре с най-добрите перални машини през 2023 г. 

Електрическа сушилня Samsung Smart Steam Sanitize+: 32% отстъпка

Тази оценка с 4,7 звезди сушилнята разполага с интегриран Wi-Fi за дистанционно стартиране или спиране на вашия цикъл, планиране на пране, получаване на предупреждения за край на цикъла и др. Той може да се похвали с огромен капацитет от 7,4 кубически фута (един от най-големите модели на Samsung) и включва функция за изпаряване за дезинфекция на дрехите и намаляване на гънките и миризмите. Той дори е оборудван със сензорна функция за изсушаване, за да предотврати прекомерното изсушаване.

Вземете го сега за $679 (обикновено $999).

Защо харесваме тази електрическа сушилня:

Тази интелигентна електрическа сушилня е чудесен вариант за хора с алергии . Според марката цикълът Steam Sanitize+ на тази сушилня Samsung премахва 99,9% от микробите и бактериите, над 95% от полените и убива 100% от акарите.

$679 в Samsung

Електрическа сушилня Samsung Smart Dial с FlexDry и Super Speed ​​Dry: 35% отстъпка

Тази електрическа сушилня върши работата на две машини едновременно. Този уред на Samsung съчетава конвенционална сушилня с голям капацитет и деликатна сушилня и ви позволява да сушите ежедневни дрехи и чупливи предмети едновременно или поотделно.

Оцененият с 4,7 звезди перален уред използва AI, за да научи и препоръча любимите ви цикли на сушене и ги показва първи за бърз достъп. Може да изсуши пълно пране само за 30 минути.

Защо харесваме тази електрическа сушилня:

Тази сушилня с обем 7,5 кубически фута е една от най-големите сушилни, които Samsung може да предложи. Той е оборудван с интелигентна технология, включително AI. Освен това разполага с уникална поставка за сушене на деликатни предмети.

Вземете го сега с 35% отстъпка. Продава се за $1299 (обикновено $1999).

$1299 в Samsung

LG интелигентна електрическа сушилня със задно управление с Wi-Fi и врата EasyLoad: 26% отстъпка

Тази сушилня с оценка от 4,6 звезди разполага с двойно отваряне врата, за да направите разтоварването на чисто пране лесно. Домакинският уред LG с обем 7,3 кубически фута е оборудван със сензори, които откриват влага и могат автоматично да регулират времето за сушене, за да пестят енергия.

Индикаторите за запушване на канали FlowSense на машината и чист филтър ви предупреждават, когато е време за почистване каналите и филтъра за мъх за възможно най-добро изсушаване.

"Опитах това малко повече от месец и досега съм доволен от него. Стилът е привлекателен и функционира добре," an Рецензентът на LG казва. „Също така харесвам функцията, която ви позволява да включите светлина, докато сушилнята работи.“

Защо харесваме тази електрическа сушилня:

Това е 7,3-кубични фута с приличен размер , което го прави добър избор за семейства. Проектиран е за тиха работа. Вграден сензор ще открие влага и може автоматично да регулира времето за сушене. Освен това се предлага в два цвята.

$849 в LG

Интелигентна електрическа сушилня LG: 30% отстъпка

Тази сушилня с оценка от 4,6 звезди използва усъвършенствани сензори и AI технология за автоматично избира правилните движения на сушене, температури и др. Използвайте приложението LG ThinQ, за да стартирате или спрете сушилнята отвсякъде и да получавате известия. Пералните и сушилните на LG с предно зареждане използват врати от закалено стъкло, които могат да издържат на удари и надраскване.

Вземете сега с 30% отстъпка. Продава се за $800 (обикновено $1150).

Защо харесваме тази електрическа сушилня:

С 7,4 кубически фута този уред за пране е чудесен избор за големи семейства или хора, които минават през много чаршафи и кърпи. Това устройство е сертифицирано Energy Star и използва 20% по-малко енергия от конвенционалните модели, без да жертва функции или производителност.

$800 при Best Buy

Сешилня Samsung с дизайн по поръчка и AI Optimal Dry

Със своите 7,6 кубически фута това е най-голямата електрическа сушилня на Samsung. Но това, че е голям, не означава, че не е екологичен. Тази поръчкова сушилня на Samsung разбива петте най-ефективни електрически сушилни на Energy Star за 2023 г. 

Енергийно ефективната сушилня може да изсуши пълно зареждане за 30 минути с технологията SuperSpeed ​​Dry на Samsung. Цикълът AI Optimal Dry на домашния уред автоматично избира настройките за време и температура въз основа на това, което сушите. Разполага с обръщаща се врата.

Изберете от два цвята.

Защо харесваме тази електрическа сушилня:

Сушилнята Samsung Bespoke се нарежда сред петте най-ефективни електрически сушилни на Energy Star за 2023 г. Нейният барабан от неръждаема стомана предотвратява нарязвания и драскотини, докато нейният AI технологията автоматично избира оптималната настройка за сушене.

$1400 в Samsung

Какво трябва да търсите при електрическа сушилня

Тепърва започвате търсенето на електрическа сушилня?

Най-добрата електрическите сушилни през 2023 г. включват всички най-нови функции и функции. Освен това те са екологични. Когато пазарувате, потърсете интелигентна електрическа сушилня. Тези интелигентни домакински уреди могат да се управляват дистанционно чрез вашия смартфон, така че можете да спирате, стартирате и проверявате напредъка на прането си, където и да сте. Не забравяйте да потърсите електрическа сушилня, оборудвана със задължителни функции като сензорна технология за изсушаване и възможности за дезинфекция с пара за елиминиране на микроби.

Търсите най-добрите енергийно ефективни сушилни? Energy Star, програма на Агенцията за опазване на околната среда на САЩ и Министерството на енергетиката на САЩ публикува годишен списък с най-енергийно ефективните електрически сушилни -- и включва много марки сушилни с най-висок рейтинг, включително Samsung.

Защо трябва да опитате електрическа сушилня?

Газовите уреди могат да бъдат лоши за вас и за околната среда.

Страхотен момент е да инвестирате в електрическа сушилня. Сега се продават много електрически сушилни с най-висок рейтинг. Най-новите електрически сушилни включват нови функции, които много по-стари модели на газ нямат. Искате ли да опитате електрическа сушилня през 2023 г.? Събрахме най-добрите електрически сушилни тази година, включително най-добрите електрически сушилни с предно зареждане, най-добрите електрически сушилни със сензорна технология за изсушаване и най-добрите енергийно ефективни сушилни.

Свързано съдържание от CBS Essentials  

Най-добрите перални машини през 2023 г. Най-добрите оферти за уреди за Деня на труда 2023 г. Най-добрите хладилници с водни филтри: Намаляване на замърсителите и разбиране на PFAS (вечни химикали) Най-доброто предно зареждане перални през 2023 г. Най-добрите охлаждащи чаршафи, възглавници и матраци, за да не се изпотявате до края на лятото
Източник: cbsnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР