Най-добрите бойци от отбора на холандската кикбокс легенда Петер Артс

...
Най-добрите бойци от отбора на холандската кикбокс легенда Петер Артс
Коментари Харесай

Бойци на легендата Петер Артс излизат на ринга на спортното шоу SENSHI

Най-добрите бойци от тима на холандската кикбокс легенда Петер Артс още веднъж са част от звездните имена, които ще се изправят на кръга на четвъртото издание на SENSHI . Трикратният първенец на Япония по карате Юта Учида, първенецът по кикбокс на Холандия Бадр Фердус, Томас Дуве и Иляс Букаюа са холандските асове, които ще се борят за трофеи на зрелищната бойна галавечер през октомври. Тя ще се организира на 26 октомври в Двореца на културата и спорта във Варна и ще предложи на публиката 12 конфликта по кикбокс и карате киокушин.
 12 зрелищни мача по кикбокс и киокушин чакат почитателите на SENSHI през октомври
12 зрелищни мача по кикбокс и киокушин чакат почитателите на SENSHI през октомври

Четвъртото издание на бойното шоу ще се организира на 26 октомври във Варна

Бойците на Артс ще вземат участие за повторно в съревнование от веригата SENSHI и към този момент демонстрираха доста класа и атракция в своите дуели. Сега, малко повече от шест месеца след дебютите си в бойното шоу, те се завръщат в България още по-мотивирани за победа.
 Снимка 443040
На 26 октомври в Двореца на културата и спорта във Варна Иляс Букаюа, Юта Учида и Бадр Фердус ще се бият в жанр фул контакт карате киокушин. Томас Дуве от школата на " Холандския дървосекач " ще се състезава по разпоредбите на К-1 в категория 80 кг. В идващите дни поетапно ще стане ясно кои ще са съперниците им, както и дали измежду тях ще има българи.

Билетите за бойната галавечер SENSHI към този момент са в продажба. Те са на цени от 10 и от 20 лева и могат да бъдат закупени от мрежата на Eventim.bg.
 Снимка 431464
Източник:
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР