Най-добрите барове и ресторанти в София за миналата година ще

...
Най-добрите барове и ресторанти в София за миналата година ще
Коментари Харесай

Кои са най-добрите барове и ресторанти в София? Гласувайте за своя фаворит!

Най-добрите питейни заведения и заведения за хранене в София за предходната година ще бъдат отличени в ново издание на премиите GoGuide Food&Drink Awards.

Заведенията в София стават от ден на ден и по-добри, а Go Guide към този момент 15 години изследват хранително-вкусовата индустрия у нас, с цел да осведомят читателите си от първа ръка. Тяхното тънко небце и този път съумя да отличи всички забележителни усети, а постоянно търсещата положителни чувства душа – местата, които нямат еквивалент.

На база на целогодишни наблюдения Go Guide предложиха кандидати за наградите в 16 категории, а отговорността да изберат своите любимци се пада  на читателите, които могат да гласоподават в особено основана платформа на https://bit.ly/3aGyDok, където всяко място е показано със собствен профил и фотография. Платформата ще е отворена до 14 февруари и всеки градски хедонист елементарно може да даде гласа си за най-хубавите питейни заведения и заведения за хранене на нея. В края на акцията един от всички дали гласа си в GoGuide Food&Drink Awards ще завоюва ваучер за извършване на покупки от Fashion Days на стойност 1000 лв..

Всяко заведение, попаднало измежду номинираните, елементарно може да бъде разпознато поради огромния червен стикер на витрините с логото на Go Guide и NOMINATED. А всеки минал през всички 16 категории и над 80 заведения, ще има опцията да се допре до този сборник на добре прекараното време.

Тази година GoGuide Food&Drink Awards се провеждат с генералното спонсорство на Takeaway.com.  Актуалната информация за акцията можете да следите на: Goguide.bg
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР