Най-добрите български тенисисти Григор Димитров и Виктория Томова излизат на

...
Най-добрите български тенисисти Григор Димитров и Виктория Томова излизат на
Коментари Харесай

Ще тръгнат ли с победи Гришо и Вики на Уимбълдън

Най-добрите български тенисисти Григор Димитров и Виктория Томова излизат на корта във втория ден на тенис шампионата от Големия шлем " Уимбълдън ", с цел да изиграят мачовете си от първия кръг. ГРИГОР ДИМИТРОВ - ШО ШИМАБУКУРО (ДНЕС, 16,30 ЧАСА)

Жребият отреди за противник на Гришо японски квалификант. 162-ият в международната класация Шо Шимабукуро ще се опита да изненада българина, който е подложен под номер 21 в схемата на шампионата. Григор и Шо нямат формален мач между тях. При триумф българинът ще играе във втория кръг против спечелилия от двойката Иля Ивашка - Федерико Кория. Най-доброто си показване на " Уимбълдън " Димитров записва през 2014, когато загуби от Новак Джокович на полуфинал. През 2017 година пък доближи осминафинал, в който отстъпи на Роджър Федерер в осминафиналите. Що се отнася до неговия японски противник, то той реализира три победи в квалификациите и за пръв път в кариерата си ще играе в главната скица на шампионат от Големия шлем.Предвиждането ни е за " чиста " победа на Григор Димитров и безпроблемно продължение във втория кръг на " Уимбълдън ". ПРОГНОЗА: 3:0 сета 1,44

ВИКТОРИЯ ТОМОВА - БЕРНАРДА ПЕРА (ДНЕС, 13,00 ЧАСА) Намиращата се на 99-о място в международната класация българка изтегли неподходящ чоп на " Уимбълдън ". Тя ще би трябвало да се изправи против поставената под номер 27 в схемата на шампионата Бернарда Пера (САЩ). През предходната година Вики Томова доближи до втория кръг, където загуби от гъркинята Марая Сакари. Така тя повтори достижението си от 2018-а, когато бе отстранена в същия стадий на надпреварата от Серина Уилямс. От своя страна Бернарда Пера не може да се похвали с никакви триумфи на шампионата в Лондон и играта на трева несъмнено не и е измежду обичаните. Тя в никакъв случай не е прекосявала първия кръг на " Уимбълдън ", за разлика от " Ролан Гарос ", където има осминафинал.Предвиждането ни е за оспорван мач, в който българката да успее да преодолее своята съперничка.

ПРОГНОЗА: 2:1 сета  5,80 
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР