Най-добрите български снукър рефери Десислава Божилова и Пролетина Величковa ще

...
Най-добрите български снукър рефери Десислава Божилова и Пролетина Величковa ще
Коментари Харесай

Сблъсъкът Хигинс - Уилямс в ръцете на красиви български съдийки

Най-добрите български снукър рефери Десислава Божилова и Пролетина Величковa ще бъдат основни съдии на срещите сред Джон Хигинс и Марк Уилямс в България.
Както е известно двамата международни първенци ще премерят сили в София на 20-и ноември в зала " Универсиада " и ден по-късно в Пловдив в зала " Колодрума " в Winbet снукър реванша.

Това ще бъде повтаряне от финала на Световното състезание, където в героичен конфликт Марк Уилямс победи за трети път със международната купа в " Крусибъл ". Двамата към този момент се заканиха един на различен, като си проличава желанието за реванш от страна на Джон Хигинс, който загуби последните два финала в " Крусибъл ". Марк Уилямс този път не е давал обещания да се появи гол на конференцията след мача, само че двамата ще зарадват почитатели с подписи.

В момента Десислава Божилова и Пролетина Величковa са в Белфаст, където съдийстват на мачове от Northern Ireland Open. След дуелите сред Хигинс и Уилямс двете реферки ще бъдат част от UK Championship.

Само преди седмица Десислава Божилова стана първият български снукър рефер с оптимален брейк в собствен мач. Това се случи в шампионата " Шампион на първенците ", където Марк Селби направи 147 точки в дуела против Нийл Робъртсън.

Преди две години пък Рони О'Съливан преднамерено не направи оптимален брейк, а осъществя 146 точки в един от типичните скандални моменти за Ракетата, тогава арбитър на срещата беше още веднъж Десислава Божилова.

Българките управляваха и четирите дуела сред Рони О'Съливан и Стивън Хендри в България преди една година.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР