Най-добре платеният директор във Великобритания - съоснователката на дигиталната компания

...
Най-добре платеният директор във Великобритания - съоснователката на дигиталната компания
Коментари Харесай

Най-добре платеният директор на Острова е жена и тя получава £265 милиона

Най-добре платеният шеф във Англия - съоснователката на цифровата компания за залагания Bet365 Денис Коутс - получи ново нарастване на възнаграждението, написа BBC.

Според данни от докладите на компанията тя е получила £265 милиона за година, в това число дивидентите. Тази сума е с £48 милиона по-висока от възнаграждението ѝ за предходната година. И се дължи на по-добри резултати на сдружението.

В същото време промишлеността се изправя пред растяща рецензия, че не прави задоволително, с цел да се оправи с хазартната взаимозависимост.

Bet365 е благосъстоятелност на Коутс и членове на нейното семейство, в това число брат ѝ Джон и татко ѝ Питър, ръководител.Възнаграждението ѝ пораства от £199 милиона до £220 милиона. Компанията е платила и £90 милиона дивиденти, като половината акции са нейно владеене.

Коутс е получила обучение по иконометрия - използването на статистически способи върху стопански данни - преди да се причисли към компанията, ръководена от татко ѝ.

Виждайки капацитета на онлайн
залаганията през 2000 година, тя влага в домейна Bet365.com, с цел да насочи бизнеса в нова посока. Сега компанията има милиони клиенти по света.

През приключилата към този момент фискална година приходите порастват с 25 %, а оперативната облага с 31 %.

 Шефката на Bet365 получи $284 милиона за година
Мениджърът, който получава по 800 000 $ заплащане дневно

Тя е почнала като елементарна касиерка

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР