Най-добре е конгресът да се проведе на 1 юни, защото

...
Най-добре е конгресът да се проведе на 1 юни, защото
Коментари Харесай

Крушарски продължава да весели: Конгресът трябва да е на 1 юни - да сме като детска градина

" Най-добре е конгресът да се организира на 1 юни, тъй като всички сме детска градина и ще пасва най-вече ", разгласи претендентът за президент на БФС Христо Крушарски.

" В момента виждаме естествени процедури. Трябва всичко да си мине по реда, да се свика конгрес и - каквото сабя покаже. Дайте да вършим работа, да се готвим за конгрес и всеки да си покаже програмата, с цел да преценяват хората кой ще свърши работа. Като кучетата сме - нито ядем кокала, нито го даваме на другите и единствено лаем ", проучва притежателят на Локомотив (Пловдив).

" Какво е смисъла дали ще е на 15 март? Важното е да има добре квалифициран конгрес. Какъв е казусът, в случай че е на 1 юни? Всички сме детска градина, тъй че ще пасва най-вече ", означи пред Би Ти Ви предприемачът.

Според Крушарски новият президент би трябвало да е управлявал най-малко пет индивида през живота си.

" Ще продължа традицията на Батето (б.р. - Иван Славков), който беше отракан шеф. Доказал го е освен в България, само че и в международен мащаб. От 20 години до него съм научил много неща и ще ги употребявам за моята активност в спортното занятие. "
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР