Най-добрата японска агенция за момчешки групи поднесе извинения за обвиненията

...
Най-добрата японска агенция за момчешки групи поднесе извинения за обвиненията
Коментари Харесай

Японската агенция за момчешки банди се извинява заради обвинения в сексуални посегателства

Най-добрата японска организация за момчешки групи сервира извинения за обвиняванията в полово принуждение против починалия ѝ създател Джони Китагава, а почитателите желаеха компанията да " проверява напълно " случая.


Миналия месец японско-бразилският артист Кауан Окамото съобщи, че е бил неведнъж унизен от Китагава, който сътвори развлекателната империя " Джони и съдружници ".

Окамото твърди, че Китагава, който умря от инсулт на 87-годишна възраст през 2019 година, го е насилвал по време на четиригодишния му престой в организацията до 2016 година, като е почнал, когато е бил на 15 години.

Той е един от малцината, които обществено засягат дългогодишната хипотетична история на полово принуждение над млади момчета от страна на звездата - дискусия, която още веднъж изплува след скорошен документален филм на Би Би Си.

Китагава в никакъв случай не е бил упрекнат в закононарушение поради обвиняванията, отбелязва Агенция Франс Прес.

Джули Фуджишима, племенница на Китагава и сегашен президент на " Джони и съдружници ", реагира на въпроса във видеоклип и документално изказване, оповестени в неделя вечерта.

Във видеото тя се извинява " откровено " за неприятностите, породени по отношение на обвиняванията, и на обвинителите.

" Очевидно е, че не имаме вяра, че не е имало проблем. Като бизнес и като персона аз безусловно не търпя тези дейности ", се споделя в писменото ѝ изказване по отношение на документалния филм и показанията на Окамото.

" От друга страна, за нас не е елементарно просто да заявим сами дали обособени изказвания могат да бъдат приети за обстоятелства или не, когато не можем да потвърдим това с директно засегнатото лице, Джони Китагава ", написа тя.

" Това не е от случаите, в които може да ви бъде простено, като кажете " не знаех ". Но истината е, че не знаех ", добави Фуджишима, дълготраен изпълнителен шеф на организацията.

Група почитатели, наречена Penlight, съобщи в понеделник, че решението на компанията да направи онлайн изказвания, вместо да провежда конференция, е оставило доста въпроси без отговор.

" Искаме от компанията да организира цялостно следствие и да признае обстоятелствата по въпроса, да поеме отговорност като корпорация и да се извини на жертвите на полово принуждение ", съобщи тя.

Китагава основава своята организация за гении през 60-те години на предишния век и основава мегагрупи от J-pop, измежду които SMAP, TOKIO и Arashi.

Младите му фрагменти са известни като " Johnny " s Jrs " и се стичат при Китагава с вярата да се наложат в доходоносната промишленост. /БГНЕС

Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР