Най-добрата шега на Edinburgh Fringe 2023 бе разкрита като zookeeper one-liner

...
Тази година наградата отиде при Лорна Роуз Трийн с нейния
Коментари Харесай

Тази година наградата отиде при Лорна Роуз Трийн с нейния едноредов текст: „Започнах да излизам с пазач в зоологическа градина – но се оказа, че той е гепард. „

След като критиците стесниха списъка до техните топ 10 шеги, те бяха гласувани анонимно от 2000 души.

Treen спечели с 44% от гласовете.

Останалите включваха шутове за британската идентичност, инфлацията и нечия баба. Те бяха:

Най-британското нещо, което съм чувал? Една дама, която каза: „Е, съжалявам, но не се извинявам“. (Лиз Гутербок 41%); Миналата година имах страхотен виц за инфлацията. Но сега едва ли си струва. (Амос Гил 40%); Когато жените клюкарстват, ни наричат ​​кучки; но когато го правят мъжете, това се нарича подкаст. (Сикиса 34%); Мислех да започна с шега за Титаник - просто за да разчупя леда. (Масай Греъм 33%); Как се поздравяват германците с целиакия? Етикет за глутен. (Франк Лавендър 32%); Приятелят ми беше заключен в кафене за една нощ. Сега той ходи само в Starbucks, а не в конкурентите. Той е костафоб. (Роджър Суифт 29%); Участвах в състезанието „Как да не се предавам“ и спечелих безспорно. (Bennett Arron 29%); Nationwide трябва да са изглеждали доста глупаво, когато са отворили първия си клон. (Уилям Стоун 28%); Баба ми описва себе си като в своите „години на здрача“, които харесвам, защото са страхотни филми. (Даниел Фокс 26%);

Освен наградата Dave Funniest Joke of the Fringe, Treen спечели наградата за най-добър новодошъл на Chortle и два гонга на Funny Women Awards 2022.

Комиксите на Fringe разказват любимите си вицове< p>

В отговор на последната си награда, Трийн каза: „Разцъфтявам, възхитена, че спечелих най-добрата шега на Дейв на периферията! Шегуваш ли се! Нямам търпение да кажа на майка си!

„Вече е толкова прекрасна радост да дебютираш в Edinburgh Fringe тази година, а това е прекрасно нещо отгоре. Огромно благодаря, че наградихте моята глупава шега с това заглавие!"

Прочетете още от Sky News:
Победители в комедийните награди за фотография на домашни любимци
Жена нападната от змия и ястреб едновременно време
Полицията казва, че има нещо подозрително зад спирането на тока

Наградата се провежда вече за 14 години и има за цел да покаже както нови, така и утвърдени комедийни актове.

Предишните победители включват Masai Греъм, Кен Ченг, Олаф Фалафел, Тим Вайн, Роб Аутън, Стюарт Франсис, Зоуи Лайънс и Ник Хелм.

Източник: skynews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР