Най-добрата приятелка на жена, съдена за убийството на съпруга си,

...
Най-добрата приятелка на жена, съдена за убийството на съпруга си,
Коментари Харесай

`Horse Whisperer` и съпругът `спяха в отделни спални, след като той имаше афера`

Най-добрата другарка на жена, съдена за убийството на брачна половинка си, сподели, че двойката е спала в обособени спални, откакто той е имал спекулация, съдът изслуша.

Връзката сред Кристин Роул, известна измежду локалните като „ Шепотът на коне “, и нейния брачен партньор Иън спря „ преди много години “, когато той се забърка с друго лице, Exeter Crown Court беше казано. Най-добрата другарка на обвинения Алисън Гилбърт сподели пред съда, че двойката е спала в обособени стаи „ в продължение на няколко години “ след аферата.

Тя добави, че Роул е бил „ доста по-щастлив, когато е била с конете и надалеч от него “, добавяйки: „ Той си играеше на умствени игри с нея и нейните страсти “. Журито чуло, че откакто тя го намушкала в гърба с дълъг, изострен нож, до момента в който бутал количка с конска тор, 70-годишният Роул направил малко телефонно позвъняване на мис Гилбърт.

Мис Гилбърт сподели пред съда: „ Тя беше доста обезпокоена и ридаеше и сподели, че той е мъртъв. Попитах какво се е случило и тя просто сподели „ той продължи и прод...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР