Най-добрата позиция, която сме заявили, е не да изнасяме оръжие

...
Най-добрата позиция, която сме заявили, е не да изнасяме оръжие
Коментари Харесай

Костадинов: На изборите трябва да решим дали да продължим да бъдем американска колония

" Най-добрата позиция, която сме декларирали, е не да изнасяме оръжие за Украйна, а да сложим въпроса за българското малцинство в Украйна, което е доста огромно. Там българи изчезват ежедневно! Там украинската власт явно ги отстрани. Нашата роля трябваше да бъде посредническа, тъй като и Русия, и Украйна за нас са приятелски страни ".

Това съобщи водачът на " Възраждане " Костадин Костадинов пред Българска национална телевизия.

Според него инфлационната серпантина е резултат от изострената рецесия, а тя на собствен ред - " поощрена " от глобите към Русия и незаконните дейности на българското държавно управление.

„ Инфлацията в нашата страна е подбудена или по тази причина, че не се вземаха съответни решения или тъй като се вземаха такива, които изостряха рецесията. Той дефинира дейностите на държавно управление като незаконни, най-много във връзка с газа. Цените са проблем на всички български жители. А инфлацията при нас е по-висока, тъй като сме по-бедни. Цената, която плащаме за ток, вода, са доста по-голям дял от " кошницата ", съобщи Асен Василев и добави, че бизнесът би трябвало да бъде обезщетен и да се помогне със обществен пакет " хората да преминат през зимата " - повдигане на пенсиите, на минималната работна заплата, с цел да може хората да имат по-високи приходи ", съобщи Костадинов.

" На 2 октомври отиваме на референдум, а не на избори - с цел да решим дали да продължим да бъдем американска колония ", добави водачът на " Възраждане "
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР