Най-добрата ни спринтьорка Ивет Лалова се изфука със семейното си

...
Най-добрата ни спринтьорка Ивет Лалова се изфука със семейното си
Коментари Харесай

Ивет Лалова шокира с това признание! Вижте къде обича да го прави

Най-добрата ни спринтьорка Ивет Лалова се изфука със фамилното си благополучие. Знойната лекоатлетка, която минава за една от най-желаните спортистки у нас, се отдаде на цуни-гуни със брачна половинка си Симоне Колио. И то не къде, а в фамилния им автомобил, научи HotArena.

Нищо чудно пристрастеностите да са се разгорещили още повече и двамата да са запотили прозорците, закачат се фенове на европейската шампионка. 
Двамата са женени към този момент четири години, и по всичко наподобява, че любовта им цъфти. Освен брачен партньор, някогашният италиански спринтьор се явява персонален теляк и поддържа кондицията на Лалова. 

Самата Ивет признава, че скоро идва време да ражда. 33-годишната бегачка е в края на кариерата си, като огромната й цел се обрисува европейското състезание в Берлин идното лято, написа " Уикенд ".

„ Винаги съм желала семейство и деца. Голяма част от кариерата ми мина в това да потвърдя, че когато една жена е обичана, може да реализира още повече резултати. Може би аз към този момент съм към края на кариерата си и едно дете в този момент ще ме концентрира към други неща ”, показа Лалова за бъдещето си.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР