Най-добрата ни лекоатлетка Ивет Лалова загуби своето куче Болт. Домашният

...
Най-добрата ни лекоатлетка Ивет Лалова загуби своето куче Болт. Домашният
Коментари Харесай

Голяма мъка застигна Ивет Лалова

Най-добрата ни лекоатлетка Ивет Лалова загуби своето куче Болт. Домашният любим на българката бе до нея в продължение на 9 години. Ивет не заяви от какво е умрял лабрадорът, само че разгласява дълъг пост в Инстаграм, посредством който се сбогува със своя любим.

“Да се сбогувам с теб през вчерашния ден беше най-трудното нещо, което ми се е случвало. Ти пристигна в живота ни тъкмо преди 9 години и 2 дни и постоянно си бил до мен през благополучие и сълзи. Имам хиляди мемоари по какъв начин сме станали семейство и ме накара да се усещам твоя мама. Толкова доста бягане и плуване дружно и доста безсънни нощи, когато ти не беше добре.

Всеки, който в миналото е имал домакински любим, знае силата, която дребните същества могат да имат върху нас. Ти беше повече от куче, ти беше мой другар, мой сателит в дългите възобновявания след тренировки и травми, ти скачаше в колата, без значение къде отивам, тъй като трябваше да си с мен. Обичаше хората и празненствата.

И в този момент виждам какъв брой доста хора са те обичали. Защото ти беше необикновено мое момче и желая да ти благодаря за безусловната обич, която ми даде. За това, че избра нас и седна до крайници на Симоне в деня, в който ви срещнахме, и прекара живота си с нас. Ще останеш вечно в сърцето ми. Обичам те!”, написа Ивет.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР