Най-добрата българска тенисистка Цветана Пиронкова изрази удовлетворението и благодарността си

...
Най-добрата българска тенисистка Цветана Пиронкова изрази удовлетворението и благодарността си
Коментари Харесай

Пиронкова с позиция за Ролан Гарос, благодари на шефа на федерацията

Най-добрата българска тенисистка Цветана Пиронкова изрази удовлетворението и благодарността си на уредниците на Откритото състезание на Франция, които нощес ѝ дадоха "уайлд кард " за главната скица на шампионата, който стартира идната неделя.

Както е известно, пловдивчанката направи възторг на US Open по-рано този месец, откакто доближи 1/4-финалите при завръщането си на корта за първи път от лятото на 2017 година. По всичко проличава, че този рейд е впечатлил французите, които са решили да дават опцията на Цвети за сходно достижение и в Париж.

Евентуално мощно показване на българката в града на любовта няма да е сензация, тъй като преди 4 лета там тя стигна до 1/4-финалите.

"Огромно благодаря на френската федерация и на "Ролан Гарос ", че ми дадоха страхотната опция да играя напряко в главната скица на шампионата тази година. За мен е същинска чест и същинско благополучие, че ще мога да се върна на тези свещени кортове. Специални благодарности на Българската федерация по тенис и господин Стефан Цветков за оказаната помощ по този въпрос ", написа тя в Инстаграм.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР