Най-добрата българска спринтьорка в последните повече от 10 години Ивет

...
Най-добрата българска спринтьорка в последните повече от 10 години Ивет
Коментари Харесай

Ивет Лалова: Мечтая за още един олимпийски финал

Най-добрата българска спринтьорка в последните повече от 10 години Ивет Лалова-Колио получи през днешния ден следващата си премия. 35-годишната софиянка сграбчи “Спортен Икар” за шампионско дългоденствие. Тази година тя приключи седма във финала на 200 метра на Световното състезание в Доха, а също така покри олимпийските нормативи за Токио на 100 и 200 метра.
 Спортен Икар 2019 @@@

“Изпращам сложна, само че сполучлива година. Изключително стимулирана съм за това, което ми следва през 2020 година. Благодарна съм и доста щастлива. Трудно е да се възнамерява пета олимпиада. Понякога е мъчно да се възнамерява даже един олимпийски цикъл. Затова съм признателна, върша го с огромна обич и с вяра да стимулирам от ден на ден млади да тръгнат по нашите стъпки”, сподели Ивет след награждаването.
 Спортен Икар 2019 @@@

Тя разяснява и упованията при своето пето присъединяване на олимпийски игри: “Разбира се, че бленувам за още един край в Токио. Знаете, че моите класирания на международни шампионати и олимпийски игри постоянно са сред седмо и девето място - въпросът е да случа на шанс. Ще бъда доста щастлива, в случай че имам късмет за още един олимпийски край.” ФОТОГАЛЕРИЯ от Спортните Икари ТУК!!!
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР