Най-добрата българска сноубордистка Александра Жекова заяви, че си е поставила

...
Най-добрата българска сноубордистка Александра Жекова заяви, че си е поставила
Коментари Харесай

Сани Жекова с амбициозни цели за сезона


Най-добрата българска сноубордистка Александра Жекова съобщи, че си е сложила доста амбициозни цели за новия сезон, който включва и Олимпийските игри в Пьончан през февруари идната година.

" Положих много старания в последните две години и съумях да се възстановя след две доста тежки травми. Беше дълъг път, само че научих много. Тази година се усещам по-добре. За страдание, от време на време не всичко зависи от мен, само че аз ще се постарая да си свърша оптимално работата ", съобщи Жекова на конференция през днешния ден.

Красавицата, която е измежду очакванията ни за орден следващата година в Южна Корея, не разгласи съответните си цели за сезона, само че сподели, че те са амбициозни. " Поставила съм си персонални цели, които са доста високи и амбициозни, както нормално ", добави българката, която ще взе участие на шест старта от Световната купа по сноуборд преди Пьончан 2018.

Жекова сподели, че подготовката й за сезона е минала добре и е в нужната спортна форма. " Подготовката мина добре, макар че не минахме метър с дребни контузии и болежки. Но в този момент съм добре. В страхотна форма, може би най-хубавата за мен в последните години и в този момент виждам напред ", разяснява още Александра Жекова, която ще взе участие на четвърта поредна олимпиада, съобщи Sporta.bg.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР