Най-добрата българска гимнастичка Невяна Владинова се класира на пето място

...
Най-добрата българска гимнастичка Невяна Владинова се класира на пето място
Коментари Харесай

Изпусната бухалка остави Невяна Владинова на пето място в многобоя

Най-добрата българска гимнастичка Невяна Владинова се класира на пето място в многобоя на Световната чалъндж купа в Казан, Русия. Тя не можа да завоюва орден, откакто се движеше на второ място след съчетанията в петък.

Изпусната бухалка обаче ѝ донесе доста ниска оценка, а даже и положителното комбиниране с лента, не можа да компенсира изоставането. С общ общ брой от 67.450 Владинова остава на пето място.

На първите две места са представителки на домакините – близначките Дина и Арина Аверина. Бронзът остана за Линой Ашрам от Израел.

Другата българска гимнастичка в самостоятелните дисциплини Катрин Тасева се класира шеста.

Утре двете български представителки ще вземат участие във финалите на обособените уреди. Владинова се класира за присъединяване на обръч, топка и лента. Преди седмица в Минск, тя завоюва злато на обръч и бронз на лента. Тасева ще взе участие във финалите на топка, бухалки и лента.

Без орден остана и ансамбълът. Момичетата на Весела Димитрова също се движеха на второ място след уредите в петък, само че в съботния ден отстъпиха с две позиции, заемайки четвърто място в крайното пореждане.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР