Най-добрата българска джудистка в категория до 57 килограма Ивелина Илиева

...
Най-добрата българска джудистка в категория до 57 килограма Ивелина Илиева
Коментари Харесай

Ивелина Илиева заминава на лагер в Токио

Най-добрата българска джудистка в категория до 57 кг Ивелина Илиева отпътува на двуседмичен подготвителен лагер в Токио (Япония) в неделя (12 януари). Новината заяви самата джудитска в Пресклуб “България” през днешния ден, където беше поканена с още двама спортисти, които честват имен ден през днешния ден - националният треньор по повдигане на тежести Иван Иванов и състезателката по фехтовка Йоана Илиева.

Ивелина Илиева ще бъде в Япония без треньора си Свилен Скерлев, само че ще се приготвя със мощни спаринг сътрудници, каквито в България няма. На 8 февруари ще се бори в първия огромен шампионат за 2020 г, от веригата Голям шлем във френската столица Париж. Ивелина към този момент си е запазила място на Олимпийските игри, само че това не й дава успокоение.

“Ще се боря за допустимо най-хубаво класиране, да съм измежду първите пет “, съобщи амбициозната джудистка, носителка на голям брой медали от най-голям сан надпревари.

“Преди бях суеверна, само че към този момент не съм. Най-трудното е, че желая от себе си повече, в сравнение с другите желаят от мен. Никога не си помислям, че мога да се откажа. " Продължавай! " е моят лозунг “, показа още Ивелина Илиева.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР