Най-добрата актуализация на бюджета е оставката на това правителство! Това

...
Най-добрата актуализация на бюджета е оставката на това правителство! Това
Коментари Харесай

Бойко Борисов: Най-добрата актуализация на бюджета е оставка на това правителство

Най-добрата актуализация на бюджета е оставката на това държавно управление! Това сподели водачът на ГЕРБ Бойко Борисов по време на среща със симпатизанти на партията във Велико Търново.
„Ако не се беше случила „ смяната “, през днешния ден Автомагистрала Хемус до Търново, щеше да е на чакъл“, акцентира Борисов.
Според него актуализацията на бюджета единствено ще отвори неналичия в страната – без пари за саниране, за докторите, за учителите, за Министерство на вътрешните работи. „Управляващите желаят да си купят една група хора – пенсионерите, и да отидат на избори“, съобщи водачът на ГЕРБ.

Той разяснява, че с актуализацията ръководещите ще оставят по 40 хиляди дълг на всяко дете в България.
Борисоя акцентира, че неналичието на инфраструктура и тунел обрича Търново и района на нулев разцвет. „Управляващите дадоха обещание 4 автомагистрали и 5 моста. Къде са тези автомагистрали, които щяха да построят единствено от парите от обири?, попита Бойко Борисов.

„Знаете ли къде са машините за гласоподаване? Така ни излъгаха всички. Аз съм „ за ” смесеното гласоподаване – който желае да гласоподава с машини, който желае с хартиени бюлетини. Това е демокрацията“, сподели още водачът на ГЕРБ.

Той сподели, че има вяра в думите на Слави Трифонов, че не могат да бъдат да предадени хората, които стоят зад теб.
„Не можеш да ги пазаруваш, както прави Кирил Петков. Пред очите на медиите той се пазари да купи десетки хиляди гласове“, безапелационен е водачът на ГЕРБ.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР