Най-добър драматичен сериал, най-добра режисура, най-добър сценария, както и най-добър

...
Най-добър драматичен сериал, най-добра режисура, най-добър сценария, както и най-добър
Коментари Харесай

След многото награди: ще има ли продължение на Наследници

Най-добър трагичен сериал, най-хубава постановка, най-хубав сюжета, както и най-хубав артист в основна роля за Кийрън Кълкин, най-хубав артист в поддържаща за Матю Макфейдън, най-хубава актриса в основна за.

Идва ли финалът на " Наследници "

Какво знаем за четвърти сезон на сериала

Това са Еми премиите, които предходната седмица получи " Наследници " - сериалът за НВО Мах на Джес Армстронг. Продукцията има Еми-та и от предходни години, както и Златни глобуси, БАФТА, Награди от гилдията на сценаристите, на критиците, и още, и още...

Всички тези самопризнания обаче по никакъв метод не трансформират решението на Армстронг, че след четири сезона " Наследници " няма да има продължение, нито пък се обмисля някакъв спиноф сериал.

" Това не ми звучи като забавно нещо ", споделя той пред Военновъздушни сили и добавя, че той и сценарийният екип са " писали задоволително " за тези герои. Матю Макфейдън удостовери тази позиция. " Никога не казвай в никакъв случай, само че е малко евентуално. "

" Инстинктът на Джес, както и на всички нас е, че сериалът свърши на вярното място. Не сме го приключили изрично, просто оставихме героите да живеят в странния си и плашещ свят. Колкото и да би ми било прелестно да работя още веднъж с всички, считам, че ще е необичайно да има спиноф ", добавя Макфейдън.

" Наследници " наблюдава обратите в живота на медийния магнат Логан Рой и четирите му деца, всяко от което се бори да остане правоприемник на компанията му. Логан се извършва от Брайън Кокс, а наследниците му от Джеръми Стронг, Кийрън Кълкин, Сара Снук и Алън Рък. Сериалът е в Мах.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР