Най - дългоочакваният гост през цялата година - Дядо Коледа

...
Най - дългоочакваният гост през цялата година - Дядо Коледа
Коментари Харесай

Дядо Коледа открива ледена пързалка в Димитровград



Най - дълго чаканият посетител през цялата година - Дядо Коледа ще посрещнат в Димитровград на 5 декември. Белобрадият дъртак ще зарадва димитровградските деца, техните родители, баби и дядовци на пл. ”България ” от 17.30ч.

Дядо Коледа ще дойде особено за запалването на най-голямата жива елха в България - " Дървото на вярата ", която тази година ще изненада жителите с изцяло нова визия.

За първи път в Димитровград дребни и огромни ще се радват на най-новата атракция в града - Ледената пързалка. Тя е ситуирана на комфортно за жителите място на централния площад на града, където деца и възрастни ще могат да се насладят на удоволствието да карат кънки. Шоу на леда ще създадат децата от състезателен клуб " Ледени искри " от София, като с осъществяванията си дребните фигуристи ще открият публично ледената пързалка в Димитровград.

Аромат на вкусни вурсчета ще се носи из площада от обичайна " Гостилница ", а в работилничката за играчки децата ще могат да създадат етикети за дарове и 3D коледни украси за дома. Задължителното писмо до Дядо Коледа дребните палавници ще могат да напишат и пуснат в " Пощата ". За децата ще има и вкусна изненада с обичана близалка.

Коледни песни в осъществяване на Микаела Димитрова и Мариета Стоянова и танците на гениите от " Галаксико " ще пренесат във вълшебството на коледния дух.

Колорита на българския фолклор ще бъде пресъздаден в хореографията на танца " Снежко " от децата на танцов отбор " Звездица ", а коледари от с.Долно Белево ще изпълнят с наричания за благополучие централния площад на Димитровград.

Пищна заря и пиротехничеки резултати ще чакат жителите, пристигнали на запалването на eлхата и коледните светлини.

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР