Най-често заболяването е предизвикано от занемарена хигиена на устната кухина

...
Най-често заболяването е предизвикано от занемарена хигиена на устната кухина
Коментари Харесай

Безотказен Бабин Лек, За Да Забравите За Коварната Пародонтоза!

Най-често болестта е провокирано от занемарена хигиена на устната празнина и нерационален метод на живот.

На последващо място измежду аргументите е и напредващата възраст, само че в последно време от ден на ден младежи също се оплакват от признаците на това заболяване.

За нея стоматолозите настояват, че е второто по разпространяване заболяване, след зъбния кариес. Пародонтозата в действителност не е единствено инфекциозен развой в устната празнина, а неведнъж е разследване от по-сериозни заболявания, засягащи нервната и кръвоносната система.

Две билки при пародонтоза, които в действителност работят

В началото, заболяването се показва единствено със сърбеж и парене на венците, от време на време и зачервяване. На идващия стадий от развиването си, болестта предизвиква оток във венците, задържане на гной и кървене.

Лошия мирис и постоянно формиране на абцеси, също са част от развиването на пародонтоза. През последния етап се стига до загуба на зъби. Пародонтозата води и до последващи проблеми – влошено храносмилане, което е причина за пораждане на стомашни язви, гастрит и други

Сред най-честите причинители се отличават зъбния камък, липса на значими витамини, неприятна джука хигиена. Бременността също е измежду една от нерядките аргументи за развиване на пародонтоза.

При лекуването се стартира с унищожаване на възпалителния развой, а по-късно се откриват и отстраняват аргументите за възникването на това заболяване. Често пъти обаче, лекуването с антибиотици е безрезултатно и единствено краткотрайно. Затова ви съветваме да употребявате билки при пародонтоза.

Една от най-лековитите предписания, съдържащи билки при пародонтоза е тази с върбинка и пелин. Смесете двете билки в съответствие две към едно (две елементи от върбинката и една от пелина), вземете две супени лъжички от сместа и ги сварете в половин литър вода за към пет до 10 минутки.

С тази запарка се жабуркате най-малко три пъти в деня, като даже и да усетите облекчение, не прекъсвайте процедурите най-малко два месеца, с цел да разрешите продължително казуса си.

За лекуване на пародонтоза е най-добре да се употребява по този начин нареченият елементарен пелин. Или още прочут като едногодишен пелин. Латинското му название е Artemisia annua. Но също по този начин хубаво и здравословно се отразяват и всички други типове пелин като да вземем за пример полски пелин (Artemisia campestris), дребнолистен пелин, известен измежду експертите и като Artemisia chamaemelifolia. За задачата можете да ползвате и Artemisia pedemontana или добруджански пелин.

Останалите типове пелин – сантонинов, тънкожилест, скален и австрийски също правят работа, въпреки и да не са допустимо най-хубавото. Но в случай че си жабурите устата с тях малко по-дълго, сигурно ще имате резултат!

Бонус рецепта за спиртна настойка от пелин при пародонтоза и възпалени венци.

Руският уебсайт samsebelekar.ru („ Лекар самичък на себе си “) предлага следния метод за подготвяне на настойка от пелин при лекуване на венци и пародонтоза.

При инфектиране на надкостницата се употребява настойка от пелин за натъркване на венците. Руснаците употребяват думата „ полынь “, която се отнася за елементарния пелин.

20 грама от билката се заливат с 200 мл водка и се оставят да се настоят една седмица до 10 дни. Натривайте венците с тази настойка, откакто сте си измили зъбите. И по този начин вие ще забравите за всевъзможни проблеми с венците!/bilka.info
Tags: ОЩЕ ЕЛИКСИРИМЕХЛЕМИЛЕКОВЕАЛТЕРНАТИВНА МЕДИЦИНАЗДРАВЕ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР