Най-често хората се концентрират върху нещата, които да направят преди

...
Най-често хората се концентрират върху нещата, които да направят преди
Коментари Харесай

Четири важни ритуала след секс, не ги забравяйте

Най-често хората се концентрират върху нещата, които да създадат преди секс, с цел да обезпечат подобаващата атмосфера и допустимо най-приятно прекарване. Ритуалите след края му обаче също не са маловажни. Вижте на какво да обърнете по-специално внимание.

1. Без сапун
По време на душа след секс избягвайте да употребявате сапун, без значение какъв брой мощна е била буйната буря. Използвайте чиста вода или специфичен съкровен измиващ артикул.

2. Поговорете си
Избягвайте да обсъждате какво се е случило на работното място, само че пък може да обсъдите това, което преди малко сте претърпели. Така ще поддържате колегата заинтересован.
Той ще бъде извънредно удовлетворен, когато го засипете с похвали или коментирате новата техника, която е опитал.

3. Любовна игра след любовните милувки
Включете обятия и някои други трикове, с които да помогнете на тялото си да се успокои вярно. Любовната игра след самия секс е толкоз значима, колкото и тази, която ви приготвя за него. С нейна помощ се укрепва връзката сред двама ви.

4. Хапнете нещо
Хапнете нещо и пийте чаша вода след секс. Необходимо е да поддържате тялото хидратирано, защото сте се изпотили и сте изгубили течности. Ако изядете плод или някакъв енергиен десерт, това ще помогне за възобновяване на силата и ще ви приготви за втория кръг, при положение, че имате такива проекти.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР