Най-честият гост в джипката на премиера Бойко Борисов – зам.-министърът

...
Най-честият гост в джипката на премиера Бойко Борисов – зам.-министърът
Коментари Харесай

Нанков: През джипката решаваме проблемите на хората, не сме жълтопаветни политици

Най-честият посетител в джипката на премиера Бойко Борисов – зам.-министърът на районното развиване Николай Нанков, влезе в откровения в неделя пред Българска национална телевизия за прекарванията си по пътищата на страната като сателит на министър-председателя.

" Никой няма непокътнато място в джипа. Но може би през джипа решаваме проблемите на хората ", заключи Нанков. По думите му " това е хубавото на политическа партия ГЕРБ и на премиера Борисов, че там, където има проблем, там, където българските жители имат потребност от бързи съответни и навременни дейности, те се вземат като решение и се случват ".

" А през джипа светът се вижда по различен метод - може би не с оня хейт, с оня негативизъм... През последните месеци и години наклонността е (средата, б. р.) да става все по-критикарска. Виждаме позитивните неща, освен отрицателните, а ние сме задоволително самокритични, междудругото ", уточни Нанков.

На въпрос на водещия дали джипът печели избори, зам.-министърът отговори, че през джипа властта доближава до оптимален брой хора.

" Хората в джипа, освен министър председателят, а и сътрудниците не сме оня вид диванни, жълтопаветни политици. Нищо срещу жителите на София, които постоянно стоят на жълтите павета. Това, което Борисов и Фандъкова са създали за София, е видно ", добави Нанков. По думите му джипът и обществените мрежи дават опция и за " друга позиция ", освен тази на стандартните медии.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР