Най-честите подаръци, които си правят влюбените за Свети Валентин са

...
Най-честите подаръци, които си правят влюбените за Свети Валентин са
Коментари Харесай

Млада жена уби жираф, изтръгна сърцето му и се изфука в социалните мрежи

 Най-честите дарове, които си вършат влюбените за Свети Валентин са цветя, бонбони, бижута или подарък, който да е обвързван и с двамата. Някои двойки обаче си вършат други, малко по-шантави дарове. Мъж от Южна Африка, да вземем за пример, подари на своята брачна половинка... лов, по време, на който тя умъртви 17-годишен мъжки жираф и след това се похвали с трофея си в обществените мрежи.

32-годишната Мерелис ван дер Мерве заяви в обществените мрежи, че мъжът ѝ е похарчил над 1700 евро, с цел да ѝ обезпечи въпросното ловуване, защото точно ловът е нейната най-голяма пристрастеност.

След като поваля плячката си, Мерве театралничи с натрупа на жирафа с пушка в дясната си ръка, а по-късно в друга своя фотография дамата театралничи и със сърцето на животното, питайки почитателите ѝ дали в миналото са се чудили какъв брой огромно в действителност е сърцето на един жираф.

Щастлива съм от подаръка, който получих за Свети Валентин, отбелязва Мерелис ван дер Мерве, разкривайки пред ужасената си публика, че обмисля да направи килим с кожата на своя трофей.

Жената, която управлява плантация за цитруси в провинция Лимпопо в северната част на Южна Африка, съобщи, че гибелта на жирафа " сътвори работа за 11 души този ден " и " доста месо за локалното население ", оповестява вестник " Мирър ".

Много от потребителите в обществените мрежи осъдиха проявената от нея свирепост и даже я оповестиха за социопат, само че 32-годишнатата Мерве не им обърна никакво внимание, акцентирайки само, че ловът е в кръвта ѝ още от най-малка, когато е ловувала лъвове, леопарди и слонове.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР