Най-богатият футболен агент в света - Мино Райола, написа остри

...
Най-богатият футболен агент в света - Мино Райола, написа остри
Коментари Харесай

Агентът на Погба нападна легенда на Юнайтед: Говори, колкото да не бъде забравен!

Най-богатият футболен сътрудник в света - Мино Райола, написа остри думи против легендата на " Манчестър Юнайтед " Пол Скоулс.

Италианецът не е удовлетворен от рецензиите към своя клиент Пол Погба, който изигра следващ слаб мач с екипа на "червените дяволи " при загубата от " Брайтън " с 2:3.

Скоулс намерено разкритикува Погба, който носи капитанската лента във втори следващ мач, като съобщи че в "Юнайтед " няма водачи и французинът е прекомерно променлив.

В Туитър Райола, който взе купища милиони от прехвърлянето на Погба в "Юнайтед ", написа: "Някои хора приказват, едвам не бъдат забравени. Скоулс няма да разпознае водач даже и пред него да е Уинстън Чърчил ".

След това добави: "Скоулс би трябвало да стане състезателен шеф на "Юнайтед " и да поучава за продажбата на Погба. Ще има безсънни нощи да му откри нов тим ".

Острите реплики идват след доста спекулации за напускането на Погба през лятото. Представянето на международния първенец не дава отговор на цената му, а също така той е в спор с Жозе Моуриньо.

Халфът обаче е надалеч от равнището, което Пол Скоулс оферираше в дейните си години.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР