Най-богатият човек в света е квалификация, с която малко хора

...
Най-богатият човек в света е квалификация, с която малко хора
Коментари Харесай

Французин може да стане най-богатият човек в света след мегасделка

Най-богатият човек в света е подготовка, с която малко хора могат да се похвалят. Разбира се, тя не е непрекъсната, тъй като парите са големина в живота ни, която се мени. Въпреки това, претендентите за тази позиция сега са няколко и са известни на всички нас. Оказва се обаче, че в тази забавна конкуренция за благосъстояние може да се включи и един французин, поради мегасделка.

Французинът Бернар Арно евентуално ще задмине Бил Гейтс и Джеф Безос и ще стане най-богатият човек на света, показва БГНЕС, по информация на CNN, пишат от actualno.com. Причината е огромната договорка, в която Louis Vuitton купи американската Tiffany&Co. Според инструмента за премерване на благосъстоянието в действително време, създаден от списание Forbes, главният акционер в Louis Vuitton т.е. Арно към този момент има над 106 милиарда $. Състоянието на Арно се усили с повече от един %, тъй като акциите на Louis Vuitton скочиха след оповестеното пазаруване на Tiffany&Co за над 16 милиарда $.

Още едно повишаване на акциите елементарно може да изпрати французина на първото място. В момента в класацията на Forbes преди всичко е Джеф Безос. Неговото положение се прави оценка на 110 милиарда $. Втори е Бил Гейтс със 107 милиарда. По-консервативна оценка на положението на Бернар Арно вършат от Bloomberg. Те считат, че французинът има 100 милиарда $, а Гейтс и Безос по 109. И двете издания са единомислещи, че тримата мултимилиардери имат забележителна преднина пред конкуренцията. Според Forbes, на 4-то и 5-то място в класацията са Уорън Бъфет с 86 милиарда $ и Марк Зукърбърг със 75 милиарда $.

Марк Елиът Зъкърбърг роден на 14 май 1984 година, в Уайт Плейнс, щата Ню Йорк, САЩ) е американски програмист и бизнесмен в региона на Интернет-технологиите и човеколюбец, най-известен със основаването на обществената мрежа Фейсбук, на която е основен изпълнителен шеф и президент. Фирмата Фейсбук Inc. е учредена като частна компания през 2004 година от Зъкърбърг и състудентите му Едуардо Саверин, Андрю Макколъм, Дъстин Московиц и Крис Хюз, до момента в който са към момента студенти в Харвардския университет. Зъкърбърг е разгласен за лице на годината на списание „ Time “ през 2010 година

Вижте още:

Източник: skafeto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР