Най-богатата има 250 000 последователи в Инстаграм. Въпреки че бъдещето

...
Най-богатата има 250 000 последователи в Инстаграм. Въпреки че бъдещето
Коментари Харесай

С какво се занимава най-богатата котка?

Най-богатата има 250 000 почитатели в Инстаграм. Въпреки че бъдещето й е обезпечено след гибелта на притежателя й, починалият Карл Лагерфелд, който й остави част от положението си (някои приказват за 150 000 000 евро, а други за 300), Шупет, бирманската котка на известния немски дизайнер, реши да продължи да работи. След като взе участие в многочислени рекламни акции, които й донесоха близо 3 000 000 евро и откакто отвори онлайн магазин, където предлага разнообразни артикули под нейно име, пухкавата девойка дебютира като тестер на хамаци за котки, написа БГНЕС.
Писаната е натрупала повече от 250 000 почитатели в профила си в Инстаграм. Кооперирала се е с „ Луси Балу “, основана в Мюнхен марка, профилирана в мебели за животни, дружно с която е " основала " люлка за котки с лимитирано произвеждане. Шупет тества и утвърждава прототипа на хамака, когато марката му го предава посредством своя сътрудник и в следствие се появява красиво съдействие. „ За нас е чест, че имахме опцията да сме толкоз покрай Шупет. Искам да кажа, че бяхме първите хора, на които беше разрешено да вършат фотоси и видеоклипове на Шупет в дома й. Очакваме с неспокойствие да продължим да си сътрудничим с нея “, сподели дизайнерът на „ Луси Балу “, Себастиан Франк.
 Братя разкрили котка мумия в стената на къщата си, продават я Братя разкрили котка мумия в стената на къщата си, продават я
Жител на Румъния ще продаде на търг мумията на котка, която двамата с брат си разкрили в стената на къщата на своята баба, оповестява БГНЕ...
Шупет е най-богатата котка в света и сега няма никаква конкуренция. Преди гибелта на дизайнера котката живееше с него в жилището му в Париж, постоянно пътуваше с него на персоналния му аероплан и носеше диамантени огърлици. Тя се обгрижваше от двама асистенти, единият от които ветеринарен доктор и всеки ден вкусваше консерви с пилешки пастет и хайвер. „ Шупет е доста приятна. Тя не тормози никого, нито наранява някого. Има хора, които се грижат за нея, когато не съм в близост, а тя към този момент има лично положение. Ако нещо ми се случи, тя ще бъде наследница. От друга страна, индивидът, който се грижи за това, няма да има парични проблеми. От известията, които е направил, не съм докоснал нищо; всичко е категорично непокътнато за нея. „ Шупет е богата “, разкри изобретателният шеф на „ Шанел “ във френската програма„ Le Divan “преди гибелта си. В момента е незнайно кой е притежател на богатото коте.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР