Най-близкото обкръжение на Владимир Путин не е адекватно. Може би

...
Най-близкото обкръжение на Владимир Путин не е адекватно. Може би
Коментари Харесай

Руски офицер от КГБ: Дмитрий Медведев е разплискал чорбата, не е адекватен

" Най-близкото обграждане на Владимир Путин не е съответно. Може би има няколко души, които са по-адекватни от президента, само че ситуацията в Кремъл е нездрава ", уточни още ексофицерът от ФСС.

" Маниакалните хрумвания на Путин във връзка с Украйна са завладели цялата власт в Москва. Става дума за някакъв синдром и в администрацията на съветския президент всички се се разболяха от шизофрения. В Кремъл си основават някакви илюзии и имат вяра в тях като в Бог ", сподели още някогашният народен представител.

" Аз не знам на какво се държи всичко това. Вероятно става дума за някакво психическо влияние ", добави Гудков.

На въпрос дали Путин има двойник Гудков отговори изрично: Не, той няма дубльори.

Гудков (роден в град Коломна, Московска област, през 1956 г.) е работил от 1982 до 1993 година в Комитет за Държавна сигурност (на СССР) (Комитет государственной сигурности – Комитет за държавна сигурност)и достигнал до чин майор. През 90-те той е бил притежател на няколко охранителни компании.

Гудков от 1997 до 2001 година е бил член на консултативния съвет към шефа на ФСС (наследничката на КГБ). Гудков е бил народен представител в Държавната дума (долната камара на съветския парламент) от 2001 до 2012 година

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР