Най-близките приятели на Меган Маркъл твърдят, че скоро тя е

...
Най-близките приятели на Меган Маркъл твърдят, че скоро тя е
Коментари Харесай

Меган Маркъл безкомпромисна: Отказала на баща си дори снимка на бебето

Най-близките другари на Меган Маркъл настояват, че скоро тя е написала сърцераздирателно писмо до татко си.
Отчужденият татко на Меган Маркъл моли херцогинята на Съсекс и принц Хари да се помирят с него, с цел да може да се срещне с внука си - само че той също по този начин ги жигосах поради хипотетичното им двуличие и непочтеност.
Томас Маркъл сподели пред Daily Mail през вчерашния ден, че се надявал да срещне бебето Арчи или най-малко да получи негова фотография, само че това не се е случило, съобщи БГНЕС.
" Бих желал да ми изпратят фотография на Арчи, с цел да мога да я рамкирам и да я сложа на стената си до тази на Меган ", споделя 74-годишният Томас по време на изявление. " Не е ли това, което всеки дядо би желал? Бих желал да знам дали има известния нос на Маркъл. Понякога чувствам, че хората мислят, че не обичам щерка си ", сподели той. " Много я обичам. Не бих желал нищо повече от това да сложа фотография на Арчи в рамка и да я слага до тази на Меган... Разбира се, отчаян съм, че не виждам Арчи. Надявах се, че откакто стана майка Меган ще поомекне и ще ми протегне ръка ", показа бащата на Меган.
Интервюто е малко изненадващо, защото Томас Маркъл стоеше в сянка в продължение на месеци, само че той сподели, че го е направил единствено, с цел да защищити щерка си от стрес и отрицателни страсти по време на бременността й.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР