Най-бързо развиващата се търгoвска верига за нехранителни стоки в Европа

...
Най-бързо развиващата се търгoвска верига за нехранителни стоки в Европа
Коментари Харесай

PEPCO отвори 20-и магазин в България

Най-бързо разрастващата се търгoвска верига за нехранителни артикули в Европа – РЕРСО, отвори своя 20-и магазин в България. Компанията разшири портфолиото си от търговски обекти с формалното разкриване на най-новия си магазин в гр. Пазарджик в края на септември и на втори обект в гр. Добрич. PEPCO стъпи за първи път в България преди по-малко от година и единствено за 200 дни съумя да открие търговски обекти в 10 града в страната. От отварянето на първите магазини в Пловдив досега комерсиалната верига е обслужила над 500 хиляди клиенти. До края на 2019 година се чака PEPCO да приключи календарната година с над 30 магазина. Предстои откриването на обекти в Стара Загора, Хасково, Габрово, Плевен, Ямбол, Враца и в още няколко по-малки града.

Абонирайте се за Капитал Четете безкрайно и подкрепяте напъните ни да пишем по значимите тематики PEPCO непрекъснато разраства и разнообразява сбирките си от продукти в отговор на огромното търсене от страна на клиентите. Изборът от разнородни артикули за дома и облекла за цялото фамилията на бюджетни цени в композиция с положителни чиновници и общително обслужване спомагат за бързото налагане на веригата из страната. PEPCO продължава с цялостна скорост да открива нови обекти в България. Плановете на компанията са да разрасне мрежата си от търговски обекти у нас с още над 30 през 2020 година. Търговската верига се насочва освен към огромните градове, само че и към по-малки обитаеми места с към 15 000 поданици.

" Щастливи сме, че за по-малко от година сме привлекли над 200 чиновници в България, които споделят полезностите на PEPCO - кооперативност, почит, възторг, рационализиране и почтеност. Предоставяме в началото практическо и теоретично образование за всяка една позиция. Инвестицията в качеството на работа на личния състав ни оказва помощ доста за подсигуряването на вярно действие на всеки магазин, както и за бързото разкриване на нови обекти ", споделя Драгия Драгиев, действен управител на PEPCO България.

Скоростта, с която се откриват нови обекти, и нараствания поток от клиенти на всяка локация трансформират PEPCO в желан наемател от притежатели на обекти в цялата страна. Разнообразният подбор, ориентиран към една от най-търсените таргет групи клиенти на пазара – дами с деца, прави комерсиалната верига атрактивна като наемател в търговски център или ритейл парк.

Европейската верига PEPCO пораства динамично в Полша и Европа към този момент 20 години. Успя да се трансформира в най-популярния търговец на детски облекла и водещ снабдител на декоративни артикули, като всеки месец обслужва над 15 млн. клиенти.
Част от корпоративната тактика на PEPCO е да построява бизнеса си по резистентен метод с отговорност към нашия свят в обществен аспект и с фокус върху чиновниците, процесите и продуктите.

Източник: capital.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР