Най-бързо развиващата се индийска хотелиерската верига OYO се разширява в

...
Най-бързо развиващата се индийска хотелиерската верига OYO се разширява в
Коментари Харесай

OYO придобива базираната в Амстердам Leisure Group за 415 млн. долара

Най-бързо разрастващата се индийска хотелиерската верига OYO се уголемява в Европа с покупката на съперник, основан в Амстердам. OYO ще заплати 415 млн. за Leisure, оповестява уеб сайтът MoneyControl. Индийската компания се разраства бързо от старта си през 2013 година и твърди, че е шестата по величина хотелска верига в света.

Leisure Group, посредством своите марки Belvilla, DanCenter и Danland, предлага повече от 30 000 ваканционни жилища в 13 страни в Европа и посредством своята марка Traum-Ferienwohnungen предлага услуга за ръководство на дома с абонамент с над 85 000 домове в 50 страни,

Придобиването ще помогне на OYO да e крачка по-близо до реализирането на визията си да стане световна марка за недвижими парцели, като в същото време резервира водачеството си в хотелиерската промишленост.

В международен мащаб Homes показва OYO с благоприятни условия от 2 трилиона $ в 100 милиона жилища, покриващи ваканционни парцели и градски домове. Европа е най-големият пазар, на който се падат 30-40% от общото предложение. "Leisure Group е неповторимо позиционирана, с цел да извлече изгода от своя опит и знания, благодарение на цялостния метод на OYO за създаване на най-големия международен бизнес за отдаване чартърен на ваканционни жилища. Чрез това придобиване, размерът и мащабът на благоприятни условия могат да бъдат неотложно отключени за бизнеса на OYO's Homes, а през днешния ден повече от 2,8 милиона туристи от над 118 страни резервират своята отмора всяка година с Leisure Group. Комбинираната мощ на двете марки може да усили мащаба на възможностите”, сподели Маниндър Гулати, световен основен стратегически шеф на OYO.

Стартиралата през 2017 година OYO Home към този момент има над 15 000 вили и жилища в целия свят, а повече от 2.8 милиона туристи от 118 страни резервират почивката си всяка година.

"Leisure Group се трансформира в един от най-хубавите интегрирани снабдители на ваканционни парцели единствено за четири години под отличното управление на Tobias Wann и неговите сътрудници и реализира облага от над 24 милиона евро за предходната година в този сегмент ”, сподели Андреас Виле, президент на Обяви Медиа Аксел Спрингер SE.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР