Най-бързо нарастващият джакпот е в играта Тото 2 - 6

...
Най-бързо нарастващият джакпот е в играта Тото 2 - 6
Коментари Харесай

Изненади от СПОРТ ТОТО през последната седмица на високосния февруари

Най-бързо възходящият джакпот е в играта " Тото 2 - 6 от 49 ". Той се усилва с главозамайваща скорост, тъй като наградният фонд за тегленията се разделя сред четирите печеливши групи, като за първа група " Джакпот " процентите са 48%, 2 гр. - 10%, 3 гр. - 10.70%, 4 гр. - 16,3% и " Стартов джакпот " - 15.00%. На 27.02.2020 година в 6/49 ще бъдат изтеглени 3 предметни облаги - тв приемник, таблет и преносим компютър, за които не е належащо да залагате в допълнение. Просто пазете разписка си от играта и проверете дали печелившия номер не е тъкмо вашият. Благодарение на това, че от размерът на постъпленията за даден тираж на играта " Тото 2 - 6 от 49 " - наземно и онлайн, се отделя сума за образуване на награден фонд за " Втори тото късмет " в корав размер на 15 000 лв., СПОРТ ТОТО дава обещание извънредно доста изключителни облаги, измежду които последни модели леки коли и високотехнологични джаджи.

Само за миналата седмица облагите в играта 5/35 са на стойност над 440 000 лв.. Какви ще са те през актуалната седмица, следва да забележим. Разпределението им процентно е по следния метод - 23 на 100 за първа група, т.е. петици, 30 на 100 втора група (четворки), 47 на 100 за трета група (тройки). Изненадите от Български състезателен тотализатор не престават и през март. Успехът е сигурен, тъй като Баба Марта носи доста шанс със себе си. По този мотив ще бъдат изтеглени в допълнение 10 участника, които ще завоюват по 500 лв. от играта " Тото 2 - 5/35 ". Тегленето на печелившите квитанции ще бъде на 1 март в народен ефир. Ако пропуснете да гледате предаването, може да ревизирате дали сте измежду късметлиите и на уеб страницата на тотото. Не пропускайте шанса си и се окичете освен с мартеница, само че и с спомагателна облага от 500 лв. и то без да залагате в допълнение. От размерът на постъпленията за даден тираж на играта " Тото 2 - 5 от 35 " - наземно и онлайн, се отделя сума за образуване на награден фонд за " Втори тото късмет ", в корав размер на 7 500 лв.. Това прави допустимо цялата палитра от изключителни
бонус облаги отдадени на празници и събития.

Залози за игрите на Български състезателен тотализатор се одобряват във всички тото пунктове, обозначени със стикер СПОРТ ТОТО, както и онлайн.
 Над 8 060 000 лв. ще доближат облагите в игрите на СПОРТ ТОТО за тиража в четвъртък
Над 8 060 000 лв. ще доближат облагите в игрите на СПОРТ ТОТО за тиража в четвъртък

Вижте печелившите комбинации в игрите

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР