Най-бързият таралеж на света се превръща в герой на голям

...
Най-бързият таралеж на света се превръща в герой на голям
Коментари Харесай

Играй и спечели с новата киноигра "Соник: Филмът"

Най-бързият таралеж на света се трансформира в воин на огромен екран. През февруари Соник, прочут от видеоигрите на SEGA, дружно с новия му най-хубав другар Том ще защитят планетата от злия талант доктор Роботник. Какво ще се случи и по какъв начин ще приключи приключението на синия таралеж ще стане ясно на 14 февруари, когато е премиерата на кино лентата в България.

Но преди и след влизането на Соник в кината имате още един късмет за среща, от която да спечелите. " Форум Филм България " и " Дневник " провеждат специфична игра (тук), която ще даде опция на феновете на героя да завоюват истински награди:

- 2 комплекта фризби с протеинов шейкър
- 2 комплекта LED светлинен клипс с протеинов шейкър
- 3 броя хидрораници
- 2 двойни билета за кино с LED светлинен клипс за обувки.

Как наподобяват премиите може да видите на страницата на играта. Ако сте регистриран консуматор на id.capital.bg, може незабавно да се включите в играта, в случай че не сте - би трябвало първо да се регистрирате, само че това става бързо.

Отговорилите вярно на въпроса от първо равнище вземат участие в чоп за един комплект фризби с протеинов шейкър, един комплект LED светлинен клипс с протеинов шейкър и две хидрораници. Тези, които отговорят вярно във второ равнище - за един комплект фризби с протеинов шейкър, един комплект LED светлинен клипс с протеинов шейкър и една хидрораница.

А далите отговор вярно на въпросите от двете равнища на играта ще бъдат включени в чоп за две награди: 2 двойни билета за кино лентата с LED светлинен клипс за обувки.

Първото равнище " Супер Соник "

В 10:00 часа на 10-и февруари ще бъде оповестен първият въпрос от играта и трите благоприятни условия за отговор. За да участвате, би трябвало да изберете един отговор и да натиснете бутона " Отговори ". След като един път отговорите, не може да редактирате отговора си.

На 16 февруари в 23:59 часа равнището ще бъде затворено за гласоподаване.

Второ равнище " Зъл талант "

В 00:01 часа на 17 февруари ще бъде оповестен и вторият въпрос от играта. Условията за гласоподаване ще бъдат същите като в първия стадий. На 23 февруари в 23:59 часа равнището ще бъде затворено за гласоподаване.

Повече за разпоредбите и изискванията за присъединяване в играта може да прочетете тук.

Печалбите се разпределят посредством чоп на 24 февруари, след края на играта.

Може да играете незабавно тук.

" Дневник " ви желае триумф и през идващите вести ще ви опише всичко забавно към продукцията, режисирана от Джеф Фоулър, където в ролята на злия талант доктор Роботник ще влезе носителят на две награди " Златен глобус " Джим Кери.

Всичко, което би трябвало да знаете за: Соник: Филмът (3)
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР