Най-бързите купувачи на новия модел Bentley Continental GT ще бъдат

...
Най-бързите купувачи на новия модел Bentley Continental GT ще бъдат
Коментари Харесай

Британският флаг се вее с 335 км/ч

 26-7-6kol

Най-бързите купувачи на новия модел Bentley Continental GT ще бъдат възнаградени със специфична извънредна серия First Edition. Това са няколкостотин автомобила с цена над общоприетата от 200 000 евро, предопределени единствено за първите клиенти, които ще се обзаведат със свръхлуксозното купе с четири порти. През 2018-а моделът излиза в третата си генерация след дълъг 15-годишен пазарен цикъл на досегашното второ потомство, измежду чийто фенове и притежатели е Димитър Бербатов.

 26-2-6kol

Серията Bentley Continental GT First Edition е венец на майсторската ръчна направа и английския дизайн. През монументалното арматурно табло минава моден фурнир от два типа първокласен дървен материал, определен съгласно желанието на купувача. Уникалният въртящ се екран с автоматизиран механизъм на централната подпора разрешава на лидера да трансформира изгледа на кокпита. Когато моторът не работи, 12,3-инчовият екран е прикрит зад дървените лайстни на фурнира. При задействан мотор водачът може да избира сред огромния тъчскрийн и сред три типичен аналогови кръгли уреда – термометър, компас и часовник. С тази ефектна екстра се реализира чувство за по-просторна, по-луксозна и високотехнологична пътническа кабина, изпипана до най-малкия подробност по традициите на английския дизайн.

 26-3-6kol

Чувството за ексклузивност в купето се ускорява от осветените прагове със солидни алуминиеви плочки с надпис Bentley First Edition. Британският байрак е изобразен като лого на няколко места извън и от вътрешната страна. Той дискретно припомня къде е създаден автомобилът, който излиза на пазара в разгара на договарянията за излизане на Англия от Европейския съюз.

 26-4-6kol

Други отличителни белези на извънредната серия са перфорираните алуминиеви педали, инкрустираните капачки на резервоарите за гориво и други течности, както и неповторимите 22-инчови ръчно полирани джанти в цветове по желание. Само моделите First Edition разполагат с кожена тапицерия с диамантен резултат. Стандартната аудио система с мощ 650 вата може да бъде сменена с уредба Bang&Olufsen с 1500 вата, а още по-жадните за мощен бистър тон меломани ще се спрат на върховото аудио Naim с 2200 вата.

 26-6-6kol

Водачите получават богат набор системи от най-модерните електронни пакети за шофиране в градска и извънградска среда. Те помогат да се овладее и употребява по най-хубавия метод мощността от 635 конски сили и 900 Nm въртящ миг на 6,0-литровия битурбо мотор W12. Той е обвързван с 8-степенна автоматизирана трансмисия и задвижване 4х4, като форсира за 3,7 секунди до 100 км/ч и развива оптималната скорост 335 км/ч.

 26-5-6kol
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР